GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας με το καπέλο στις διαπραγματεύσεις του Γόμελ

Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας με το καπέλο στις διαπραγματεύσεις του Γόμελ Με «κομμένη» την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τα όσα εκτ...




Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας με το καπέλο στις διαπραγματεύσεις του Γόμελ

Με «κομμένη» την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τα όσα εκτυλίσσονται στο Γόμελ της Λευκορωσίας, όπου Ουκρανία και Ρωσία, συζήτησαν μια ενδεχόμενη κατάπαυση πυρός.

Όμως τα βλέμματα όλων τράβηξε ένας άνδρας της ουκρανικής αποστολής, ο οποίος έκατσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων φορώντας καπέλο και κοντομάνικο.

Ποιος είναι αυτός ο άνδρας;



Πρόκειται για τον Davyd Arakhamia και θεωρείται και όχι άδικα, ο Ουκρανός «Στάλιν», καθώς ο ίδιος φέρεται να έχει μεγάλη επιρροή στο κυβερνών κόμμα.

Σύμφωνα με το radiosvoboda.org, ο Arakhamia γεννήθηκε στο Σότσι της Ρωσίας και μετά έζησε στη Γεωργία.

Το 1992, λόγω του πολέμου στην Αμπχαζία, μετακόμισε με τους γονείς του στο Νικολάεφ, όπου εκπαιδεύτηκε και ξεκίνησε την πρώτη του επιχείρηση.

Είναι ένας από τους ιδρυτές της διεθνούς εταιρείας πληροφορικής Template Monster, ενώ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με το ψευδώνυμο David Braun, μέσα από τα social media.
Με την έναρξη του πολέμου στο Ντονμπάς δημιούργησε την οργάνωση «People’s Project», ενώ ανέλαβε διάφορες κρατικές θέσεις, ενώ συνεργάστηκε και με τον υπουργό Άμυνας.

Έπειτα, εντάχθηκε στο κόμμα «Υπηρέτης του Λαού», έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής στις Ουκρανικές εκλογές, με τον ίδιο να είναι νούμερο τέσσερα στα ψηφοδέλτια, ενώ στη συνέχεια έγινε «δεξί» χέρι του Ζελένσκι.

Μάλιστα, από ορισμένους θεωρείται και ο Ουκρανός «Στάλιν», καθώς έχει μεγάλη δύναμη στο κυβερνών κόμμα, ενώ φέρεται πως έχει ιδιαίτερες σχέσεις, με άτομα που διαθέτουν δύναμη, αλλά δεν υποστηρίζουν επίσημα την παράταξη του.

πηγη