GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νέα παρέμβαση Πούτιν: Ήταν αναγκαία η αντίδραση της Ρωσίας

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι δημιουργήθηκαν τέτοιοι κίνδυνοι, που καθιστούν αναγκαία την αντίδραση της Μόσχας. Κατά τη διάρκεια της συνά...


Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι δημιουργήθηκαν τέτοιοι κίνδυνοι, που καθιστούν αναγκαία την αντίδραση της Μόσχας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με επιχειρηματίες στη Μόσχα, ο Πούτιν σχολίασε την ειδική επιχείρηση στο Ντονμπάς, σημειώνοντας ότι δημιουργήθηκαν υψηλοί κίνδυνοι, καθιστώντας αναγκαία την αντίδραση της Ρωσίας.

Πούτιν για στρατιωτική επιχείρηση: "Αυτό που συμβαίνει είναι ένα αναγκαίο μέτρο, δεν μας έμεινε άλλη επιλογή

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι δημιουργήθηκαν τέτοιοι κίνδυνοι, που καθιστούν αναγκαία την αντίδραση της Μόσχας.

Ο Ρώσος πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι η Ρωσία παραμένει μέρος της παγκόσμιας οικονομίας.

«Η Ρωσία παραμένει μέρος της παγκόσμιας οικονομίας και από αυτή την άποψη, όσο παραμένει αυτό το κομμάτι, δεν πρόκειται να βλάψουμε το σύστημα στο οποίο εμείς οι ίδιοι νιώθουμε ότι είμαστε μέρος», δήλωσε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους.

Επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι οι ρωσικές αρχές προετοιμάζονταν για αυτό που συμβαίνει όσον αφορά την πολιτική κυρώσεων. «Φυσικά, όλοι - και εσείς επίσης - καταλαβαίνουμε τον κόσμο στον οποίο ζούμε και προετοιμαστήκαμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για αυτό που συμβαίνει τώρα όσον αφορά την πολιτική περιορισμών και κυρώσεων», είπε.

Ο Πούτιν τόνισε ότι οι εταίροι της Ρωσίας στη Δύση «θα πρέπει να καταλάβουν και να μην προσπαθήσουν να μας απωθήσουν από αυτό το σύστημα».

Παρόλα αυτά, ο Ρώσος ηγέτης είναι σίγουρος ότι «αυτοί οι περιορισμοί θα έρθουν».


πηγη