GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εκρήξεις στην Δαμασκό: Ισραηλινοί πύραυλοι καταρρίφθηκαν - Σειρήνες ηχούν στο Ισραήλ

Αναφέρθηκαν εκρήξεις πάνω από τη Δαμασκό νωρίς το πρωί της Τετάρτης Εκρήξεις σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης πάνω από τη Δαμασκό,...


Αναφέρθηκαν εκρήξεις πάνω από τη Δαμασκό νωρίς το πρωί της Τετάρτης

Εκρήξεις σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης πάνω από τη Δαμασκό, με τους Σύριους να υποστηρίζουν ότι είναι πύραυλοι από το Ισραήλ και τους Ισραηλινούς να ισχυρίζονται ότι η Συρία εκτόξευσε αντιαεροπορικό πύραυλο κατά του Ισραήλ.

Συστοιχίες της αντιαεροπορικής άμυνας αναχαίτισαν και κατέρριψαν «ισραηλινούς» πυραύλους πάνω από τη Δαμασκό, μεταδίδει η συριακή κρατική τηλεόραση.

Ανταποκριτής του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Sputnik μεταδίδει πως ακούστηκαν ισχυρές εκρήξεις στη συριακή πρωτεύουσα.

Ταυτόχρονα, στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ ήχησαν οι σειρήνες της αεράμυνας, που προειδοποιούν για εισερχόμενους πυραύλους.

Σύμφωνα με την Ισραηλινή Αμυντική Δύναμη (IDF), τα ισραηλινά αεροσκάφη στόχευσαν συστοιχίες πυραύλων και ραντάρ της Συρίας μετά από εκτόξευση αντιαεροπορικού πυραύλου προς το Ισραήλ.

Οι Κόκκινες Σειρήνες ήχησαν κοντά στο Umm al-Fahm, λίγο βόρεια των συνόρων της Δυτικής Όχθης, και λίγο αργότερα, αναφέρθηκαν διακοπές ρεύματος και μια στήλη καπνού εθεάθη να υψώνεται στον αέρα.

Τα αεροσκάφη του Ισραήλ όπως αναφέρθηκε πετούσαν πάνω από τον Λίβανο.

Μια έκρηξη αναφέρθηκε πάνω από τα ελεγχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα του Γκολάν, τα οποία η IDF είπε ήταν ένας συριακός πύραυλος που εξερράγη στον αέρα.

πηγη