GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ζελένσκι: Aν έχετε πληροφορίες για εισβολή από την Ρωσία να μας τις δώσετε

«Λαμβάνουμε υπόψη όλες αυτές τις πληροφορίες και είμαστε ευγνώμονες αλλά πρέπει να τις αναλύσουμε ξεκάθαρα. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει π...



«Λαμβάνουμε υπόψη όλες αυτές τις πληροφορίες και είμαστε ευγνώμονες αλλά πρέπει να τις αναλύσουμε ξεκάθαρα. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πόλεμος πλήρους κλιμάκωσης στην Ουκρανία»

Για εισβολή της Ρωσίας από τις 16 Φεβρουαρίου έκανε λόγο ο Ουκρανός Πρόεδρος, ζητώντας παράλληλα πληροφορίες για τα σενάρια πολέμου που διαδίδονται τόσο από ΜΜΕ όσο και από κυβερνήσεις.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε πριν λίγο ότι υπάρχουν ήδη πολλές πληροφορίες στα ΜΜΕ σχετικά με τα υποτιθέμενα σχέδια της Ρωσίας να κλιμακώσει την ένταση γύρω από την Ουκρανία.

«Πιστεύω ότι σήμερα υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με έναν πόλεμο πλήρους κλιμάκωσης από την πλευρά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Κατανοούμε όλους τους κινδύνους, καταλαβαίνουμε ότι αυτοί οι κίνδυνοι υπάρχουν.

Εάν ωστόσο εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος διαθέτει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εισβολή 100%, αρχής γενομένης από τις 16, από τη Ρωσία στην Ουκρανία να μας τις δώσετε».

Ο Ουκρανός πρόεδρος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπενθύμισε τη θέση του Κιέβου για την επίλυση της κρίσης, η οποία δεν είναι άλλη από το διπλωματικό δρόμο.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σημείωσε ακόμα: «Λαμβάνουμε υπόψη όλες αυτές τις πληροφορίες και είμαστε ευγνώμονες αλλά πρέπει να τις αναλύσουμε ξεκάθαρα.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πόλεμος πλήρους κλιμάκωσης στην Ουκρανία».

πηγη