GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Απόπειρα βιασμού από 40χρονο Πακιστανό σε βάρος 22χρονης στη μέση του δρόμου στη Σπάρτη

Ο Εισαγγελέας Σπάρτης άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα στον 40χρονο για την απόπειρα βιασμού Υπόθεση απόπειρας βιασμού απασχόλησε τι...


Ο Εισαγγελέας Σπάρτης άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα στον 40χρονο για την απόπειρα βιασμού

Υπόθεση απόπειρας βιασμού απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές της Σπάρτης, με 40χρονο πακιστανικής καταγωγής να επιχειρεί την Παρασκευή το πρωί να ασελγήσει σε 22χρονη κοπέλα.

Ο Εισαγγελέας Σπάρτης άσκησε Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 40χρονο για την απόπειρα βιασμού της 22χρονης στο κέντρο της Σπάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FLY, το περιστατικό έλαβε χώρα δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Η κοπέλα, ελληνικής καταγωγής, επέστρεφε από την εργασία της σε μαγαζί εστίασης, σταμάτησε στο ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Κ.Παλαιολόγου και αμέσως μετά, συνέχισε το περπάτημα για το σπίτι της.

Τότε, κατάλαβε ότι ένας άνδρας την ακολουθούσε. Άμεσα τηλεφώνησε στη φίλη της, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία της.

Στη διασταύρωση των οδών Λυκούργου και Λεωνίδου, ο δράστης τής αφαίρεσε το κινητό από τα χέρια και της επιτέθηκε. Η κοπέλα σοκαρισμένη έβαλε τις φωνές, προσπάθησε να διαφύγει από την οδό Λεωνίδου, αλλά ο δράστης ακριβώς έξω από την Στρατιωτική Λέσχη της επιτέθηκε ξανά, την έριξε στο πεζοδρόμιο, προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η φίλη της κοπέλας είχε φτάσει στο σημείο, απώθησε τον δράστη και πρόλαβε τα χειρότερα. Εκείνη τη στιγμή έφτασαν και οι άνδρες της Ασφάλειας Σπάρτης, που συνέλαβαν τον 40χρονο Πακιστανό.

Ο δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 22.

protothema.gr