GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δολοφονία Άλκη: Τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες φυλακή στον 23χρονο για τα ευρήματα στο σύνδεσμο

Εκδικάστηκε σήμερα το μεσημέρι (03/02) η δεύτερη δικογραφία εις βάρος του 23χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη ...


Εκδικάστηκε σήμερα το μεσημέρι (03/02) η δεύτερη δικογραφία εις βάρος του 23χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 χρόνων και 3 μηνών χωρίς αναστολή καθώς και με 2.200 ευρώ χρηματική ποινή, ενώ άσκησε έφεση που έγινε δεκτή χωρίς ανασταλικό χαρακτήρα.

Οι κατηγορίες αφορούν τα ευρήματα στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου βρέθηκαν ρόπαλα, σουγιάδες, σωλήνες κ.α.

Όι κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί σε βαθμό πλημμελήματος ήταν κατοχή εκρηκτικών υλών και άλλα αντικείμενα καθώς ο 22χρονος φέρεται ως ο εκπρόσωπος του συνδέσμου.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη θα οδηγηθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ καθώς έχει πάρει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Κατηγορείται για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο από κοινού και τετελεσμένη, την απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, την επίθεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου καθώς και την κατηγορία της οπλοχρησίας και της οπλοκατοχής.

πηγη