GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νεκρός 19χρονος στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται το όπλο της δολοφονικής επίθεσης που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη με θύμα ένα 19χρονο παιδί. Το δ...


Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται το όπλο της δολοφονικής επίθεσης που συγκλόνισε τη Θεσσαλονίκη με θύμα ένα 19χρονο παιδί.

Το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Το όπλο της αιματηρής συμπλοκής εντοπίστηκε μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής, πάνω στον δρόμο και δίπλα σε απορρίμματα.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το εργαλείο βρίσκεται για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Yπενθυμίζεται πως η επίθεση έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα μερικά μέτρα μακριά από το γήπεδο του Άρη, όταν οι επιβαίνοντες δύο αυτοκινήτων κατέβηκαν και πλησίασαν τον 19χρονο και άλλους δύο φίλους του.

Τότε, ένας εκ των δραστών φαίνεται πως άρχισε να τους μαχαιρώνει με ένα μικρό δρεπάνι και όχι με μαχαίρι, όπως αναφέρθηκε αρχικά για το αιχμηρό αντικείμενο του εγκλήματος.

Το θύμα δέχθηκε χτύπημα στο εσωτερικό μέρος του μηρού του, κοντά στη βουβωνική χώρα, ενώ οι φίλοι του τραυματίστηκαν ο ένας στο κεφάλι και τον θώρακα και ο άλλος στον γλουτό.

Ο 19χρονος αιμορραγούσε ακατάσχετα και άφησε την τελευταία του πνοή πριν φτάσει το ασθενοφόρο ενώ οι δύο φίλοι του διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» και δεν φαίνεται πως κινδυνεύει η ζωή τους.



Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονικής επίθεσης που έχει συγκλονίσει τη συμπρωτεύουσα και όχι μόνο.

Γιος αξιωματικού του Στρατού ο 19χρονος Άλκης που δολοφονήθηκε

Ποιος ήταν ο 19χρονος Άλκης

Ο 19χρονος Άλκης που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και φέτος ζούσε στη Βέροια. 

Ήταν γιος απόστρατου αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού. Μόλις πέρυσι ο πατέρας του αποστρατεύτηκε από το Σώμα.

Δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν και ποτέ στο παρελθόν δεν είχε πάρει μέρος σε επεισόδια. Αγαπούσε την ομάδα του, τον Άρη, αλλά ήταν πάντα μακριά από αρρωστημένες εκδηλώσεις μίσους.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι κολλητοί φίλοι του, που επισκέφθηκε για ακόμα μία φορά πριν από λίγες μέρες. Ο ίδιος φέτος ζούσε με την οικογένειά του, στη Βέροια. Η δολοφονία του, στη Θεσσαλονίκη έχει παγώσει ολόκληρη τη χώρα.

Οι δράστες που έβγαλαν μαχαίρια και δρεπάνια ήθελαν να σκοτώσουν στα τυφλά. Χωρίς να γνωρίζουν ποιους είχαν απέναντί τους. Απλά και μόνο ήθελαν να κάνουν κακό σε ανθρώπους που υποστηρίζουν άλλη ομάδα από τη δική τους.

Αμέσως μετά το έγκλημα τράπηκαν σε φυγή και άφησαν πίσω τους, τον 19χρονο Άλκη να ψυχορραγεί. Ένα παιδί που τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Έως τα χρόνια του Γυμνασίου κατοικούσε στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης και πήγαινε σχολείο στο 31ο Γυμνάσιο. Ο ίδιος ερχόταν συχνά στην πόλη καθώς διατηρούσε αρκετές φιλίες από τα παιδικά του χρόνια.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο 19χρονος Άλκης ήταν φίλαθλος του Άρη, πήγαινε στο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά δεν ήταν γνωστός για την οργανωμένη οπαδική του δράση, ενώ δεν συμμετείχε σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών.

H κηδεία του 19χρονου Άλκη θα γίνει την Τετάρτη

«Η αστυνομία άργησε να έρθει»

Μάλιστα, σύμφωνα με άλλο μάρτυρα, κάτοικο της περιοχής, η αστυνομία άργησε να έρθει στο σημείο: 

«Έπεσε ξύλο ανάμεσα σε συμμορίες παιδιών. 

Ακούστηκαν βρισιές για Άρη και ΠΑΟΚ.

Κάποια στιγμή ήρθε και η αστυνομία.

Κάποιοι έφυγαν με ΙΧ.

Το ασθενοφόρο που ήρθε έκατσε τουλάχιστον μία ώρα.

Ακόμα έχει αίματα.

Ακούσαμε φωνές, σπασίματα.

Και το ρολόι της ΔΕΗ είναι σπασμένο.

Δε ξέρω τι πετούσαν.

Δε βγήκε κανείς από την πολυκατοικία.

Ήταν μεγάλη παρέα.

Ποιος να βγει;

Η αστυνομία άργησε να έρθει».

πηγη