GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος «Αθηναίος» καταζητούμενος

Ήταν μέλος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, ωστόσο βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη όλες αυτές τις ημέρες - Μόνο ένας από τους 11 ασύλληπτος. ...


Ήταν μέλος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, ωστόσο βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη όλες αυτές τις ημέρες - Μόνο ένας από τους 11 ασύλληπτος.

Παραδόθηκε ο 25χρονος καταζητούμενος για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να διαφεύγει πλέον μόνο ένας από τους 11 κατά των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για το άγριο έγκλημα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για τον «Αθηναίο», ο οποίος είναι μέλος συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα, ωστόσο βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη όλες αυτές τις ημέρες και κρυβόταν ενώ οι Αρχές τον είχαν ταυτοποιήσει και τον αναζητούσαν.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πραγματοποιήσει πολλές έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου στην Αθήνα, καθώς οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν να έχει επιστρέψει στην πρωτεύουσα (ο μόνος από τους 11 που έχει «έδρα» εκεί), ωστόσο τελικά βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και παραδόθηκε σήμερα, Τρίτη (08/02), στις Αρχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ.


πηγη