GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δολοφονία 19χρονου: Έφτασε στον εισαγγελέα εν μέσω αποδοκιμασιών ο 23χρονος που συνελήφθη - «Θα φας καλά, στη φυλακή»

Ραγδαίες εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε, λίγο μετά τις 9:00 το π...


Ραγδαίες εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε, λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Πέμπτης ο 23χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλβανός έφτασε στα δικαστήρια με χειροπέδες στα χέρια, σκούφο, μάσκα για τον κορωνοϊό και το κεφάλι σκυμμένο. Ο κατηγορούμενος για το στυγερό έγκλημα κράτησε το στόμα του κλειστό, με τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο να τον αποδοκιμάζουν άγρια, ενώ αποδοκιμάστηκε μέχρι και από περαστικούς. 

«Θα φας καλά, δολοφόνε», ακούστηκε να φωνάζουν οι παρευρισκόμενοι. 

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

Ο 23χρονος, ο οποίος είναι σεσημασμένος οπαδός, είχε προσαχθεί το απόγευμα της Τρίτης στη ΓΑΔΘ και συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τον αναγνώρισε φίλος του θύματος, που επίσης χτυπήθηκε από τους χούλιγκαν, ενώ εντοπίζεται σε κάμερες όπου βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες της επίθεσης παράτησαν το αυτοκίνητο τρομαγμένοι, ακανόνιστα, χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο.


Αρνείται τα πάντα

Ο συλληφθείς αρνείται τα πάντα και δεν δίνει κάποιο στοιχείο για την υπόθεση.

Ο 23χρονος χαρακτηρίζεται ως «σκληρός» από τους αστυνομικούς, με τον ίδιο να δηλώνει «δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο με έχετε εδώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε». 

Πάντως, οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται.

Μάλιστα, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον ακόμα δύο άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου, στην οποία όπως φαίνεται και από το βίντεο, πήραν μέρος περίπου 10 άτομα.


πηγη