GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δολοφονία Άλκη: Μυστήριο με το 12ο άτομο – Πώς τον περιέγραψαν οι συλληφθέντες

Μυστήριο εξακολουθεί να υπάρχει με το 12ο άτομο που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη στη Θεσσαλονίκη καθώς δεν έχει ταυτ...




Μυστήριο εξακολουθεί να υπάρχει με το 12ο άτομο που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη στη Θεσσαλονίκη καθώς δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα.

Ο άνδρας οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο, το Polo, που έστριψε στην οδό Γαζή σταματώντας μπροστά από το σημείο που κάθονταν ο 19χρονος και οι φίλοι του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ο άνδρας είναι περίπου 35 ετών, έχει χαρακτηριστική εμφάνιση, αλλά χαρακτηριστικός είναι και ο τρόπος με τον οποίο κινείται ανάμεσα στους οπαδούς.

Η ανακρίτρια ζητά στοιχεία από τους συλληφθέντες και κανείς δεν τον ξέρει, με αποτέλεσμα να μην έχει ταυτοποιηθεί μέχρι αυτή την ώρα ενώ δεν έχει βρεθεί και το λευκό Polo.

Η ανακρίτρια ζητά από τους κατηγορούμενους να περιγράψουν το βίντεο

Οι απολογίες των 3 συλληφθέντων, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι ήταν πολύωρες, από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού, η ανακρίτρια έχει τοποθετήσει μια οθόνη όπου προβάλλονται τα βίντεο της δολοφονικής επίθεσης, και ρωτά κάθε έναν κατηγορούμενο μεθοδικά για το τι βλέπει ακριβώς, πού βρίσκεται ο καθένας, ποια είναι τα πρόσωπα που καταγράφονται και τι κάνει ο καθένας.


πηγη