GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

To φαινόμενο Biden: Οι πολίτες αφυπνίζονται κόντρα στην προπαγάνδα και στην συστηματική παραπλάνηση…

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον Νοέμβριο του 2022 θα πραγματοποιηθούν οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και με βάση τις δημοσκοπήσεις αναμένετ...


Αξίζει να αναφερθεί ότι τον Νοέμβριο του 2022 θα πραγματοποιηθούν οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και με βάση τις δημοσκοπήσεις αναμένεται οι Ρεπουμπλικάνοι να είναι οι μεγάλοι νικητές μόλις 2 χρόνια από την νίκη Biden στις Προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2020

Οι πολίτες αρχίζουν να αφυπνίζονται, κόντρα στην προπαγάνδα και στην συστηματική παραπλάνηση…

Η περίπτωση των ΗΠΑ είναι αξιοσημείωτη καθώς δεν έχει περάσει ένας χρόνος και ο Biden ο αμερικανός Πρόεδρος και επικεφαλής των δημοκρατικών καταρρέει σε όλες τις δημοσκοπήσεις…
Αντιθέτως η υποστήριξη στους Ρεπουμπλικάνους φθάνει στο υψηλότερο επίπεδο από το 1995 με το 47% των Αμερικανών να είναι πλέον Ρεπουμπλικάνοι, ενώ η υποστήριξη προς τους Δημοκρατικούς πέφτει κατά 7% σε ένα χρόνο στο 42%

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον Νοέμβριο του 2022 θα πραγματοποιηθούν οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και με βάση τις δημοσκοπήσεις αναμένεται οι Ρεπουμπλικάνοι να είναι οι μεγάλοι νικητές μόλις 2 χρόνια από την νίκη Biden στις Προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2020.
Για τις Προεδρικές εκλογές του 2024, είναι πολύ πιθανό υποψήφιος να είναι εκ νέου ο D. Trump...

Η δημοσκόπηση ορόσημο πραγματοποιήθηκε από την Gallup κατά τη διάρκεια του έτους και στις 50 πολιτείες και στην Ουάσιγκτον, με συνολικά 12.416 ενήλικες Αμερικανούς να συμμετέχουν στην δημοσκόπηση.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι το 47% των συμμετεχόντων υποστηρίζουν τους Ρεπουμπλικάνους καταγράφοντας αύξηση 9%

Το 42% υποστηρίζουν τους Δημοκρατικούς, σημειώνοντας πτώση 7% από το πρώτο τρίμηνο του 2021

Τα αποτελέσματα δείχνουν μια δραματική ανατροπή υπέρ του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που θα μπορούσε να είναι ουσιαστικής σημασίας για τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου 2022.

Ο αμερικανος πρόεδρος Biden αντιμετωπίζει αυξανόμενη κριτική για τον πληθωρισμό και τους χειρισμούς στον covid 19 πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου 2022.

Τα νέα αποτελέσματα δείχνουν μια δραματική ανατροπή υπέρ του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, το οποίο παραδοσιακά δεν τα πήγαινε καλά στις δημοσκοπήσεις την τελευταία δεκαετία.

Είναι επίσης η πρώτη φορά που το Ρεπουμπλικανικό κόμμα έχει προβάδισμα πέντε μονάδων έναντι των Δημοκρατικών από τα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Τα δημοσκοπικά ευρήματα είναι θετικά για τους Ρεπουμπλικάνους ενόψει των ενδιάμεσων προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου 2022, εν μέσω αυξανόμενων προβλέψεων ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα πάρουν πίσω τόσο τη Βουλή των Αντιπροσώπων όσο και τη Γερουσία, αφήνοντας τον Biden που είναι σχεδόν 80 ετών χωρίς ουσιώδη παρέμβαση.

Η οικονομία των ΗΠΑ βυθίζεται εξαιτίας του ακραίου πληθωρισμού των τελευταίων 40 ετών, καθώς έφθασε στο 7% τον Δεκέμβριο του 2021.

Οι οικονομολόγοι προειδοποιούν ότι οι ακραίες αυξήσεις των τιμών μπορεί να διαρκέσουν μέχρι το 2023, πυροδοτώντας ανησυχίες σχετικά με την επιθυμία του προέδρου να προωθήσει το πακέτο δαπανών του Build Back Better ύψους 1,7 τρισεκ. δολαρίων, του οποίου η ψήφιση θα επιδεινώσει τον πληθωρισμό.

Ο Biden δέχεται κριτική επειδή δήλωνε ότι θα νικήσει τον covid 19 έως τις 4 Ιουλίου 2021, με τις ΗΠΑ να αντιμετωπίζουν αυξήσεις ρεκόρ σε κρούσματα τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω της παραλλαγής Omicron.

Και ενώ οι θάνατοι παραμένουν υπό έλεγχο, σχεδόν κάθε πτυχή της πολιτικής του Biden για τον COVID έχει πολιτικοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, συμπεριλαμβανομένων των εκκλήσεων προς τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

Τα κοινωνικά ζητήματα είναι πιθανό να αποτελέσουν μεγάλο μέρος της προεκλογικής εκστρατείας στις επερχόμενες εκλογές, με τους Δημοκρατικούς να έχουν χάσει την λάμψη τους καθώς έκλεισαν τα σχολεία, απέλυσαν εργαζόμενους, επέβαλλαν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.
GOP1_1.png

www.bankingnews.gr