GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κατερίνα> Μόνο μετά θάνατο έχετε δικαίωμα στο σώμα σας. Ως ζώντες ανήκετε στη Pfizer [Διάγγελμα από το αποτεφρωτήριο νεκρών της Ριτσώνα]

Αυτούς τους κυνηγάει ο χρόνος και η ηλεκτρική καρέκλα και εμάς μας κυνηγάνε με μια σύριγγα στο χέρι Οι  κινήσεις της Κατερίνας  και συμβ...


Αυτούς τους κυνηγάει ο χρόνος και η ηλεκτρική καρέκλα και εμάς μας κυνηγάνε με μια σύριγγα στο χέρι

Οι κινήσεις της Κατερίνας και συμβολικές είναι και σύμφωνες με τις υποχρεώσεις της προεδρικής agenda. Όπως για παράδειγμα η μόνη αποστολή του Joe Biden ήταν ο εμβολιασμός μέχρι και του τελευταίου Αμερικανού πολίτη, έτσι και η Κατερίνα καλείται να εφαρμόσει τη προεδρική agenda.

By Blade Runner - kourdistoportocali.com

Οι συμβολισμοί των κινήσεων στο μικρό μας ψηφιακό χωριό που παρόλα αυτά αντιμετωπίζει πρόβλημα υπερπληθυσμού δεν είναι τυχαίοι. Η Κατερίνα λοιπόν-σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μοίρασαν τα εκλεκτά παιδιά του AΠΕ-επισκέφθηκε το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών στη Ριτσώνα, το πρώτο που λειτουργεί στη χώρα μας από το 2019.

Από εδώ απευθυνόμενη στους ζωντανούς-νεκρούς συμπολίτες της  (εννοούμε ότι κάποτε θα πεθάνουμε) μας αναγνώρισε το δικαίωμα να διαθέτουμε το σώμα μας όπως θέλουμε μόνο μετά θάνατο και επειδή δεν θα χωράμε να ταφούμε, μας προτείνει τη καύση ως ιδανική λύση. Επίσης θα μπορούσε να είναι και μια σωστή επιχειρηματική κίνηση.

Τα αποτεφρωτήρια νεκρών και οι κλινικές ευθανασίας μαζί με όλα τα εμπλεκόμενα αντικείμενα θα γνωρίσουν άνθηση στα επόμενα χρόνια καθώς εμείς θα πεθαίνουμε.

(Πεθάνετε και αφήστε σε εμάς τα υπόλοιπα…)

Η Κατερίνα λοιπόν, αφού ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Αποτεφρωτηρίου για την ίδρυση και τη λειτουργία του, δήλωσε ότι «η Ελλάδα, έστω καθυστερημένα, αναγνώρισε το δικαίωμα αυτό ήδη από το 2006 στους πολίτες» και τόνισε ότι «η επιλογή του τρόπου διάθεσης του σώματος μετά τον θάνατο (!) είναι μια πράξη κυρίως πολιτισμού, έχει φυσικά πολλά άλλα χαρακτηριστικά, ίσως να είναι η πιο δυνατή εκδήλωση βούλησης από έναν άνθρωπο».

Ειδικότερα, η Κατερίνα ανέφερε ότι «η αποτέφρωση των νεκρών, όπως είναι γνωστό, σε όλες τις πολιτισμένες χώρες αναγνωρίζεται ως ένας παράλληλος τρόπος διάθεσης του σώματος μετά τον θάνατο (!) εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Αυτό γίνεται με τη δήλωση του ανθρώπου πριν από τον θάνατό του, ή, όπως ο νόμος προβλέπει, μετά τον θάνατο, από αυτούς που έχουν το δικαίωμα να πάρουν τη σχετική απόφαση».

Παρατήρησε, ακόμη, ότι «η Ελλάδα, έστω καθυστερημένα, αναγνώρισε το δικαίωμα αυτό ήδη από το 2006 στους πολίτες» και πρόσθεσε ότι «η επιλογή του τρόπου διάθεσης του σώματος μετά τον θάνατο (!) είναι μια πράξη κυρίως πολιτισμού, έχει φυσικά πολλά άλλα χαρακτηριστικά, ίσως να είναι η πιο δυνατή εκδήλωση βούλησης από έναν άνθρωπο. Γιατί, ενώ γίνεται όταν είναι ζωντανός, αναφέρεται σε χρόνο στον οποίο δεν θα μπορεί καν να ελέγξει και να επιβάλει την εφαρμογή της. Αυτό είναι κάτι το οποίο ο νομοθέτης πρέπει να το κάνει και η Πολιτεία να το διασφαλίσει. Συνδέεται με το δικαίωμα του ανθρώπου στην προστασία της προσωπικότητάς του και με το δικαίωμα της αξιοπρέπειας, τη δυνατότητα της επιλογής δηλαδή του πώς θα διατεθεί το σώμα του μετά τον θάνατό (!) του».

Το “μετά το θάνατο” η Κατερίνα το υπογράμμιζε διαρκώς για να μη γίνει κάνα μπέρδεμα και μας μείνει η εντύπωση ότι έχουμε δικαίωμα στο σώμα μας όσο βρισκόμαστε εν ζωή και θυμώσουν οι ατζέντηδες.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι «η ελληνική Πολιτεία έστω και καθυστερημένα έκανε πολύ καλά που το αναγνώρισε και χαιρετίζω (!) τη δημιουργία αυτού του πρώτου χώρου αποτέφρωσης νεκρών για τη χώρα μας. Η ελληνική κοινωνία έχει τις ιδιαιτερότητές της, αλλά το ζήτημα είναι να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής (!). Αυτό είναι ένδειξη πολιτισμού, δικαιικού πολιτισμού, σε όλες τις πτυχές (!). Από κει και πέρα βέβαια τα πράγματα λύνονται και με τον χρόνο (!)».



Καταλήγοντας, σημείωσε ότι «το περιβάλλον εδώ έχει παρηγορητική φύση για τους οικείους όσων επέλεξαν αυτόν τον τρόπο να διαθέσουν το σώμα τους μετά θάνατον (!), η ελληνική φύση τους επιτρέπει να τους αποχαιρετίσουν με τον σωστό τρόπο. Χαίρομαι λοιπόν και εγώ που είμαι σήμερα εδώ».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα: kourdistoportocali.com


.