GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μαθήματα στο «Great Reset» τους κάνουν στο Μαξίμου: Δείτε τι διαβάζει ο Γ.Κουμουτσάκος (φώτο)

Μετά τον Κ.Μητσοτάκη και ο Γ.Κουμουτσάκος ξεκίνησε να διαβάζει το βιβλίο του Κ.Σβαμπ Αντίθετα με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Μαρκ Ρούτε, ο οποί...

Μετά τον Κ.Μητσοτάκη και ο Γ.Κουμουτσάκος ξεκίνησε να διαβάζει το βιβλίο του Κ.Σβαμπ

Αντίθετα με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Μαρκ Ρούτε, ο οποίος σε πρόσφατη ερώτηση που δέχθηκε από βουλευτή έκανε ότι... δεν ήξερε και μιλούσε για «θεωρίες συνωμοσίας», οι δικοί μας πολιτικοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δείχνουν δημοσίως τι διαβάζουν.



Πριν περίπου έναν χρόνο το βιβλίο «Covid-19: The Great Reset» ήταν πάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, πλέον μάλλον το εγχειρίδιο του «νεοκομμουνισμού» δίνεται και στα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, δημοσίευσε προ λίγων ημερών μια φωτογραφία από τα δώρα των Χριστουγέννων, ανάμεσα σε αυτά ήταν και το βιβλίο που έγραψε ο Κλάους Σβαμπ, μαζί με τον Τιερί Μαλερέτ και ουσιαστικά αποτελεί το εγχειρίδιο για το πως μπορούν οι κυβερνήσεις να εκμεταλλευτούν την πανδημία του κορωνοϊού για να επιβάλλουν το σχέδιο της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση» η οποία θα δημιουργήσει μια κοινωνία στην οποία δεν θα χωρούν επιστήμονες και πολιτικοί που αμφισβητούν τους «ειδικούς» του κράτους και την «πράσινη οικονομία», μια κοινωνία στην οποία «δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι χαρούμενος» (όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε βίντεο του WEF).

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί επίσης είναι ότι ο Γ.Κουμουτσάκος αναφέρει στην ανάρτηση του ότι το συγκεκριμένο βιβλίο είναι δώρο.

Άραγε από ποιον;

Δείτε τη φωτογραφία με τον Κ.Μητσοτάκη να διαβάζει το ίδιο βιβλίο:

πηγη