GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

EK-BIAΣΜΟΣ στους αδύναμους! - Βορίδης: Από Δευτέρα πρόστιμο στους άνω των 60 ετών αν δεν εμβολιαστούν (vid)

Ο Μάκης Βορίδης «παραδίδει» μαθήματα... συμμόρφωσης! Δεν κάνει πίσω στον εκβιασμό της η κυβέρνηση, η οποία από την ερχόμενη Δευτέρα 17/...


Ο Μάκης Βορίδης «παραδίδει» μαθήματα... συμμόρφωσης!

Δεν κάνει πίσω στον εκβιασμό της η κυβέρνηση, η οποία από την ερχόμενη Δευτέρα 17/1, επιβάλλει και επίσημα το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ σε όλους όσοι είναι ανεμβολίαστοι άνω των 60 ετών.

Η τιμωρητική στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στους αδύναμους πολίτες έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων, ακόμα και στους εμβολιασμένους, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως, εάν δεν επιβάλλονταν ο εμβολιασμός με τέτοιο δικτατορικό τρόπο, ίσως να εμβολιάζονταν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι!

Εκβιασμός στους αδύναμους!

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Μάκης Βορίδης έστειλε αυστηρό μήνυμα στους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί, και επέμεινε ότι «από Δευτέρα θα επιβληθεί το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών».

Ο υπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε ότι «δεν έχει νόημα να πούμε σε όσους συμμορφώθηκαν, ότι καλά κάνατε εσείς που συμμορφωθήκατε, αλλά οι άλλοι που δε συμμορφώθηκαν, δε θα έχουν καμία κύρωση.

Τότε ακυρώνεται οποιαδήποτε προσπάθεια κάνουμε για να ενισχύσουμε τον εμβολιασμό».


https://www.newsbreak.gr/