GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΑΣΟΕΕ: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σχολή και ξυλοκόπησαν άγρια καθηγητή - Οι αιτίες πίσω από τον ξυλοδαρμό

Καταγγελίες πως ξυλοκοπήθηκαν και φοιτητές που τον υπερασπίστηκαν Ένα νέο περιστατικό βίας σε χώρο ανώτατης εκπαίδευσης έλαβε χώρα την ...


Καταγγελίες πως ξυλοκοπήθηκαν και φοιτητές που τον υπερασπίστηκαν

Ένα νέο περιστατικό βίας σε χώρο ανώτατης εκπαίδευσης έλαβε χώρα την Τρίτη με θύμα αυτή την φορά, καθηγητή του Οικονοπικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστοι, περίπου 10 άτομα, εισέβαλαν σε αμφιθέατρο της σχολής στην ΑΣΟΕΕ και ξυλοκόπησαν τον καθηγητή.

Το περιστατικό μάλιστα έγινε μπροστά στα μάτια των φοιτητών που παρακολουθούσαν την παράδοση.

Η επίθεση κατά καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ στην Αθήνα, την ώρα που έκανε μάθημα σε αμφιθέατρο, προκαλεί αλγεινή εντύπωση με τις Αρχές να αναζητούν τους υπαίτιους.

Οι κουκουλοφόροι πλησίασαν τον καθηγητή και τον χτύπησαν τραυματίζοντάς τον.

Μάλιστα οι νεαροί που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, χτύπησαν και τους φοιτητές που προσπάθησαν να προστατεύσουν τον καθηγητή, Αναστάσιο Δράκο που δέχτηκε την επίθεση.

Ποιοι όμως επιτέθηκαν στον καθηγητή και γιατί;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει καταγγελθεί στο παρελθόν για τη συμπεριφορά του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι κουκουλοφόροι χτύπησαν τον καθηγητή για προσωπικές διαφορές.

Αυτό που αξίζει να επισημάνουμε είναι πως πίσω από την επίθεση δεν βρίσκονται άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και πρόκειται για άτομα που ήθελαν να λύσουν με αυτόν τον τρόπο τις διαφορές με τον καθηγητή Αναστάσιο Δράκο.

πηγη