GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αφήστε την «Δεξιά» να κινείται…

Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα , υποψήφια  Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ Ορυμαγδός άρθρων είδε το φως της δημοσιότητας τις...


Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα,

υποψήφια  Βουλευτής Ανατολικής Αττικής

Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ


Ορυμαγδός άρθρων είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, τα οποία αναφέρονταν σε κινητικότητα που υπάρχει στα "δεξιά της ΝΔ".

Στα κείμενα αυτά υπήρχε αναφορά στις διαρροές που έχει το κυβερνών κόμμα προς τα δεξιά του και σε όλα γινόταν αναφορά στους ΕΛΛΗΝΕΣ και στον Ηλία Κασιδιάρη.

Εδώ, οφείλουμε να δούμε και να αναλύσουμε την ουσία αυτών των κειμένων γενικά και ειδικά αυτό που αφορά τον πατριωτικό και εθνικιστικό χώρο, που εκφράζεται από το κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Είναι ξεκάθαρο ότι το κυβερνών κόμμα έχει μεγάλες πολιτικές διαρροές.

Αυτό οφείλεται τόσο στην οικονομική και κοινωνική πολιτική του, στην απαράδεκτη διαχείριση της πανδημίας αλλά κυρίως στην πολιτική της ΝΔ σε ότι αφορά τα εθνικά ζητήματα.

Στα κείμενα λοιπόν αυτά γινόταν αναφορά σε πολιτικές κινήσεις που ευελπιστούν να απορροφήσουν αυτή τη δυσαρέσκεια.

Το ότι, όπως είπαμε, όλα έκαναν αναφορές στο κόμμα μας, δείχνει την ξεκάθαρη δυναμική των ΕΛΛΗΝΩΝ και την ανταπόκριση που έχει στην κοινωνία ο λόγος, η κριτική μας, οι προτάσεις μας και η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη, ακόμα και μέσα από τη φυλακή.

Όμως αυτό που θέλουμε να πούμε στους διάφορους αναλυτές είναι ότι η διαρροή της ΝΔ, δεν έχει δεξιό πρόσημο αλλά πατριωτικό.

Η κοροϊδία με την Συμφωνία των Πρεσπών που δεν καταργήθηκε ποτέ.

Η εξάπλωση του εποικισμού της χώρας με την διασπορά των δομών σε όλη την επικράτεια και η χαριστική απόδοση ιθαγένειας.

Η κοινωνική μηχανική του φιλελευθερισμού με τον δικαιωματισμό προς τις μειονότητες.

Η εγκληματικότητα που δεν τιμωρείται.

Ο διαχωρισμός και ο διχασμός της κοινωνίας με το θέμα των εμβολίων.

Το ξεπούλημα του πλούτου της χώρας σε πολυεθνικές με την παράλληλη καταστροφή της μεσαίας τάξης.

Η αχαλίνωτη ακρίβεια και η συμπίεση των εισοδημάτων.

Όλα τα παραπάνω, οδηγούν τον Έλληνα σε πολιτικές λύσεις που θα εκφράσουν μια πατριωτική αντιπολίτευση με λαϊκό χαρακτήρα.

Και σίγουρα αυτές οι λύσεις δεν μπορούν να εκφραστούν από κόμματα δεκανίκια της ΝΔ, ούτε από αποτυχημένους πρώην πολιτευτές της, διαγραμμένους βουλευτές και "νεοπατριώτες" που είδαν ξαφνικά το φως του πατριωτισμού και θέλουν να μπουν σε αυτόν από την πίσω πόρτα.

Όμως το πολιτικό σύστημα, θέλει τέτοιες μεσοβέζικες συνταγές οι οποίες από την μία θα λειτουργήσουν ως δικλίδες ασφαλείας και από την άλλη θα προσπαθήσουν να γίνουν αναχώματα στο αληθινό πατριωτικό και εθνικιστικό κίνημα.

Τι σχέση λοιπόν, μπορεί να έχει το τελευταίο με κόμματα που ψήφισαν τις αντισυνταγματικές εκτροπές που επιτρέπουν την ασυδοσία της κυβέρνησης στο θέμα των εμβολίων;

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Εθνικισμός με υπερφιλεύθερους άθεους, δεξιούς που δεν πιστεύουν στην Εθνική καταγωγή και χαρίζουν την ελληνικότητα σε όποιον μετανάστη  αποκτήσει ελληνική ταυτότητα;

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Εθνικισμός με τους "μαύρους εύζωνες" και την φιλελεύθερη λογική του δικαιωματισμού και του ψευτοευρωπαϊσμού των μνημονίων;

Φυσικά καμία.

Γι’ αυτό λοιπόν αφήστε αυτήν την "δεξιά" να κινείται, να ψάχνεται και να προσπαθεί να εκφράσει πατριωτικό λόγο.

Δεν έχει να πει τίποτα ούτε να προσφέρει τίποτα εκτός από το να προσπαθήσει να γίνει ανάχωμα.

Το πατριωτικό και εθνικό πολιτικό ρεύμα έχει έκφραση, τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Με σαφή ιδεολογικό χαρακτήρα, με ξεκάθαρες θέσεις, με θάρρος στις καταγγελίες του και κυρίως ρεαλιστικό πολιτικό λόγο που δίνει λύσεις στα πραγματικά προβλήματα της πατρίδας και του λαού.

Σε αυτό το κίνημα, σε αυτήν την πραγματική εθνική αντιπολίτευση, όπως πολλάκις έχει αναφέρει ο Ηλίας Κασιδιάρης, χωράει ο κάθε πραγματικός Έλληνας πατριώτης, χωρίς κομματικές ταυτότητες αλλά με όρεξη για αγώνα προς την ολοκληρωτική αλλαγή αυτού του ανθελληνικού και αντικοινωνικού συστήματος.


ellhnes.net