GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Σεισμός» από τα απόρρητα έγγραφα που αποκαλύπτουν επιχείρηση συγκάλυψης για την προέλευση του ιού - Πως εμπλέκεται ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας

To γεγονός ότι οι Έλληνες αρχηγοί σχεδόν όλων των κομμάτων καθώς και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακίνησαν τους ΄Ελληνες πολίτες να ε...


To γεγονός ότι οι Έλληνες αρχηγοί σχεδόν όλων των κομμάτων καθώς και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακίνησαν τους ΄Ελληνες πολίτες να εμβολιαστούν ίσως αποδειχθεί η μεγαλύτερη προδοσία από Ιδρύσεως του κράτους στην επέτειο των 200 χρόνων του.

Ακόμη και εάν το έκαναν από άγνοια δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η μαλθακότητα της σκέψης τους, η απουσία διαρκούς μελέτης, κριτικού πνεύματος και φυσικής οξυδέρκειας.

Το γεγονός ότι όλοι τους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν δηλώσει ότι έχουν εμβολιαστεί πάλι δεν μπορεί να καταχωρηθεί ως ελαφρυντικό γιατί πολύ πιθανόν ο εμβολιασμός τους να ήτο στάση υποταγής.

>

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022.

Ένας Καναδός αξιωματικός του στρατού, ο οποίος θέλησε να παραμείνει σε καθεστώς ανωνυμίας, μιλώντας στην Mail On Sunday, αποκάλυψε πως πιστεύει ότι βρίσκονταν στο «σημείο μηδέν» της Covid-19 δύο μήνες πριν η Κίνα αναγνωρίσει επίσημα τον ιό και ζητά έρευνα για το ύποπτο ξέσπασμα της ασθένειας εκεί.

Ο ίδιος αξιωματικός, που εξακολουθεί να υπηρετεί στις καναδικές δυνάμεις, ήταν μεταξύ των πολλών αθλητών που νόσησαν από μια «εξουθενωτική ασθένεια» μετά από την παρουσία τους στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στη Wuhan τον Οκτώβριο του 2019.

Ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα ότι η πόλη των 11 εκατομμυρίων ανθρώπων ήταν εκείνη την εποχή «σαν φάντασμα» και επίσης ότι πολλά κρούσματα του μυστηριώδους - τότε - ιού είχαν πλήξει την....


Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα: kourdistoportocali.com





.