GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αυτά είναι τα πιεστικά μηνύματα που έστελνε ο Μάνος Παπαδόπουλος σε κοπέλες για να πάνε σε πάρτι στις σουίτες (φωτό)

Τα στόματα ανοίγουν μετά την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, όταν τρεις άγνωστοι άνδρες για εκείνη, την νάρκωσαν και ...



Τα στόματα ανοίγουν μετά την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, όταν τρεις άγνωστοι άνδρες για εκείνη, την νάρκωσαν και τη βίασαν.

Η 24χρονη βγήκε και μίλησε ανοικτά με ονόματα, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου και κάνοντας πολλά πλουσιόπαιδα να χάσουν τον ύπνο τους.

Η νεαρή κοπέλα στη συνέντευξη που έδωσε κατονόμασε τον πρώην μετρ στο Αχίλλειον, Μάνο Παπαδόπουλο, το όνομα του οποίου δεν υπάρχει στη δικογραφία, υποστηρίζοντας ότι ήταν το πρόσωπο που εμπιστευόταν και δέχτηκε μετά από πιέσεις την πρόσκλησή του να παραστεί στο πάρτι που οργανώθηκε σε σουίτα ξενοδοχείου.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ήταν εκείνος που της είπε να γυρίσει πίσω στο ξενοδοχείο, όταν του είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και ζαλιζόταν.

Την ίδια ώρα καταφθάνουν ολοένα και περισσότερες καταγγελίες νεαρών γυναικών που αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο άτομο προσπαθούσε να πείσει νεαρά κορίτσια να παραστούν στα πάρτι που οργάνωνε με γόνους υψηλής κοινωνίας.

Σε νέο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα ιστοσελίδα, φαίνεται ότι ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος πλέον έχει κλειδώσει το προσωπικό του προφίλ στα social media, επιχειρούσε με πιέσεις να πείσει τις γυναίκες να βρεθούν στα πάρτι.

Η κοπέλα που δέχτηκε τα μηνύματα, είναι υπάλληλος σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, και πελάτισσα στο «Αχίλλειον», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Η ίδια παρά την επιμονή του Παπαδόπουλου, τον απέφυγε με διακριτικό τρόπο:

Όπως καταγγέλλει η ίδια: «Ήταν πιεστικός ο συγκεκριμένος. Προσπαθούσα να είμαι ευγενική και να τον “διώχνω” με όμορφο τρόπο γιατί ήμουν πελάτισσα στο μαγαζί όπου δούλευε. Δεν βρέθηκα ποτέ μαζί του, κι όταν ρωτούσε ποιοι άλλοι θα είναι μαζί του στα καλέσματα που μου έκανε, δεν μου απαντούσε. Τώρα σκέφτομαι πόσο τυχερή ήμουν που λόγω της ηλικίας αλλά και του ότι ήμουν υποψιασμένη δεν έπεσα στην παγίδα».

Τα πιεστικά μηνύματα που έστελνε σε κοπέλες «ψαρεύοντας»


πηγη