GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μάθημα στα ουκρανικά σχολεία: “Προστασία της πατρίδος”- Σκεφτείτε να γινόταν εδώ!

Θα διδάσκουν αξιωματικοί του Στρατού Σύμφωνα με πληροφορίες από ουκρανικά μέσα ενημέρωσης το υποχρεωτικό μάθημα «Προστασία της Ουκρανία...


Θα διδάσκουν αξιωματικοί του Στρατού

Σύμφωνα με πληροφορίες από ουκρανικά μέσα ενημέρωσης το υποχρεωτικό μάθημα «Προστασία της Ουκρανίας» θα εισαχθεί στα σχολεία.
Δύναται μάλιστα να διευθύνεται και να διδάσκεται από έφεδρους αξιωματικούς.

Οι μαθητές, δηλαδή, θα διδαχθούν πώς να υπερασπιστούν την Ουκρανία.
Κι εδώ τι μαθαίνουμε;
Εμείς να ζήσουμε και η Ελλάδα ας πεθάνιε όπως κάποιοι αριστερομπερδεμένοι χαχόλοι έγραφαν πρόσφατα σε κάποια πανώ.

Όπως αναφέρουν τα ουκρανικά ΜΜΕ οι μαθητές της Ουκρανίας θα παρακολουθήσουν και θα μελετήσουν το συγκεκριμένο μάθημα “για να προετοιμαστούν να συμμετάσχουν στην εθνική αντίσταση”

Αυτό αναφέρεται στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
 
Το μάθημα αυτό θα είναι υποχρεωτικό για μαθητές της 10ης και της 11ης τάξης.
Ο στόχος είναι να διδαχτούν οι μαθητές ποιες γνώσεις και δεξιότητες είναι απαραίτητες για την άμυνα της χώρας καθώς και πώς να ενεργούν σωστά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε καιρό ειρήνης και πολέμου.
Σκοπεύουν να διδάξουν τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα.

Επίσης, εκπρόσωποι του Υπουργείου Άμυνας και στρατιωτικών μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μπορούν να βοηθήσουν τους δασκάλους τόσο στην προετοιμασία του προγράμματος σπουδών όσο και στη διεξαγωγή μαθημάτων.
Αναφέρεται ακόμη πως ως δάσκαλοι μπορούν να ενεργήσουν έφεδροι αξιωματικοί ή έφεδροι του σώματος αξιωματικών, ικανοί να διεξάγουν ποιοτικά μαθήματα λόγω ηλικίας και κατάστασης υγείας.

Και ερχόμαστε στα καθ' ημάς... Σκεφτείτε μόνο, να ακουγόταν ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην Ελλάδα!

Σύσσωμη η Αριστερά θα είχε ανέβει στα κάγκελα!
Με τσιτάτα για φασισμό, για ναζιστικά πρότυπα, θα καλούσε τα δικά της....παλικάρια σε καταλήψεις, σε ανυποταγή, και γενικά σε “παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους”.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις θα συμπαραστέκονταν στον “δίκαιο αγώνα μαθητών και καθηγητών ενάντια στην απολυταρχία”, οι πιο παλιοί θα είχαν ξεθάψει μορφές σαν του Τεμπονέρα, οι αριστεροί πολιτικοί με τις δεξιές τσέπες, που οι περισσότεροι έχουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία ή διαθέτουν πόθεν έσχες με αμέτρητα διαμερίσματα, θα διατυμπάνιζαν τον “κίνδυνο για την Δημοκρατία”, η καραμέλα για το “εκκολαπτόμενο αβγό του φιδιού” θα έδινε και θα έπαιρνε, ΜΚΟ, ακτιβιστές, ψευτοδιανοούμενοι, μειονότητες παντός είδους θα εξέδιδαν βαρύγδουπες ανακοινώσεις και για κερασάκι οι....απέναντι θα ξεσάλωναν με τον μιντιακό τους στρατό.
 
Γιατί αυτό είναι Δημοκρατία την σήμερον ημέρα κυρίες και κύριοι....