GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι “συμμαχίες” που δεν υπάρχουν!

Κανάλια και εφημερίδες, “πολέμαρχοι” του καναπέ και των πληκτρολογίων, Δελλαπατρίδες κομματάρχες, που σιδερώνουν βουλευτικές βελάδες και...


Κανάλια και εφημερίδες, “πολέμαρχοι” του καναπέ και των πληκτρολογίων, Δελλαπατρίδες κομματάρχες, που σιδερώνουν βουλευτικές βελάδες και είναι έτοιμοι να κηρύξουν πόλεμο, όλοι τους μιλάνε και γράφουνε για τις μεγάλες “συμμαχίες” που εξασφάλισε στην Ελλάδα το δίδυμο Μητσοτάκη-Δένδια.

Σε όλους αυτούς απαντά το κείμενο του πρέσβη ε.τ. κ. Δ. Καραϊτίδη με τον εύλογο τίτλο: “ΑΠΑΤΗΛΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ”.

Από το κείμενο αυτό και το παρακάτω απόσπασμα:

“Η αναμφίβολα ψυχρή στάση των ΗΠΑ έναντι της Τουρκίας για αρκετές “αναιδείς” ενέργειές της θα ωθήσουν την τελευταία σε πλέον συνετή έναντι της Ελλάδας στάση. Ο ισχυρισμός αυτός έχει την καίρια αδυναμία ότι υποτιμά το διακηρυγμένο ενδιαφέρον της Αμερικής να διατηρήσει την Τουρκία υπό την επιρροή της, με διόρθωση απλώς ορισμένων ενοχλητικών αιχμών της τουρκικής πολιτικής, όπως η αγορά των ρωσικών πυραύλων Στο θέμα όμως των ελληνοτουρκικών σχέσεων η αμερικανική θέση είναι άκρως και ψυχρά συγκρατημένη.

Οι επικρεμάμενες κυρώσεις από την ΕΕ θα επιτύχουν τελικώς κάμψη της τουρκικής αδιαλλαξίας. Όμως, οι περίφημες αυτές κυρώσεις, που έχουν υπερβεί κάθε προηγούμενο σε χρόο κυοφορίας, ειαι σαφές ότι δύσκολα θα επιβληθούν και ότι εξαγγέλονται με πρόθεση ήπιας απλώς πίεσης." .

Για ποια “συμφωνία αποτροπής”, μιλούν, λοιπόν, οι πατριδοκάπηλοι;

“Ψυχρά συγκρατημένη” η Ουάσιγκτον και όσο για την Γαλλία ούτε λέξη για ΑΟΖ και χωρικά ύδατα.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2022


.