GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...

Γραφει ο Ιωάννης Σαρλάς Και η πανδημία καλά κρατεί! Η πανδημία ηλιθιότητας των συμπολιτών μου. Οι οποίοι εφαρμόζουν σαν υπνωτισμένοι, κά...Γραφει ο Ιωάννης Σαρλάς


Και η πανδημία καλά κρατεί!

Η πανδημία ηλιθιότητας των συμπολιτών μου.

Οι οποίοι εφαρμόζουν σαν υπνωτισμένοι, κάθε είδους παραλογισμό, που επιβάλλει ο τύραννος (εκτελώντας κι αυτός με την σειρά του έξωθεν εντολές) αγόγγυστα, αδιαμαρτύρητα, εμφανίζοντας μιαν αδήριτη ανάγκη για υπακοή, καθότι...υπήκοοι!

Αντί να χυμήξουν και να...δείρουν τους ξενόδουλους προδότες, δυστυχώς οι Έλληνες έχουν αναπτύξει στο DNA τους την μετάλλαξη Ο, τουτέστιν οσφυοκάμπτες! 

Χμ, για την ακρίβεια οι αλλαγές, που έχουν υποστεί στην ακολουθία των βάσεων του μορίου του γενετικού τους υλικού τείνουν να εξαντλήσουν τα γράμματα του αλφαβήτου της Ελληνικής γλώσσης, φθάνοντας στα δυο τελευταία.

Ψ Ω.

ΨΩ-ΛΗ!

Τουτέστιν...Ψωφοδεή Λήμματα! 

Πέραν από τους αστεϊσμούς (εάν υπάρχει κωμική πλευρά των γεγονότων) ειλικρινά ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ και λυπάμαι, που η ταπεινότητά μου αναγκάζεται να εκφράζεται τοιουτοτρόπως για τους συμπατριώτες της αλλά πώς ακριβώς να κατονομάσεις το...out of this world φαινόμενο, (χρήζει επιστημονικού ενδιαφέροντος πάντως) όπου όλοι απαξάπαντες οι...ένδοξοι απόγονοι του Λεωνίδα και του Αγησιλάου κυκλοφορούν στους δρόμους με μουσούδες και φίμωτρα (επειδή τους διέταξε ένας τύραννος) την ώρα που η επιστήμη έχει αποδείξει έτη κι έτη, πως ΟΥΔΕΙΣ ιός μεταδίδεται σε εξωτερικούς χώρους, αντιθέτως ΟΛΟΙ οι ιοί αδρανοποιούνται κι εξουδετερώνονται από την ηλιακή ακτινοβολία και τον αέρα.

Μα πιότερο, ντρέπομαι για τον ίδιο τον εαυτό μου, όπου εδώ και δυο χρόνια έχω γράψει εκατοντάδες κείμενα, δαπανώντας απεριόριστο χρόνο κι ενέργεια, επιχειρώντας να μεταλαμπαδεύσω, ως Βιολόγος, τα αυτονόητα.

Ίσως εγώ, κάτι δεν έκανα καλά...

Υπερέβημεν τα 30.000 κρούσματα κι ήγγικεν η ώρα να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ (και ουχί να σας...εξασφαλίσομεν) ότι έχει απομείνει από εστίαση και μικρομεσαίες επιχειρήσεις!

Το ότι τα διαγνωστικά τεστ έχουν αγγίξει τις 600.000 και ο δείκτης θετικότητας ευρίσκεται περίπου στο 3,5% (ενώ πέρυσι τέτοια εποχή ήταν γύρω στο 12,5%, που σημαίνει, ότι η επιδημία βαίνει προς το τέλος της) δεν θα σας το πει ΟΥΔΕΙΣ από τους ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ παπαγάλους της εξουσίας!

Το ότι η μετάλλαξη Ο εμφανίζει πολύ πιο ήπια συμπτώματα στην κλινική εικόνα των ασθενών, αφού ΟΛΕΣ οι μεταλλάξεις των πρωτοεμφανιζόμενων αντιγόνων, τα οποία προκαλούν λοιμώδη νοσήματα του αναπνευστικού (καλλιώρα) γίνονται λιγότερο "άγριες" για την ανθρώπινη φυσιολογία (ανεξαρτήτως εμβολιασμών) διότι στο μεταξύ ο ιός μαθαίνει και συμβιώνει με τα ανθρώπινα βιολογικά συστήματα, ομοίως δεν θα το ακούσετε σε κανένα από τα συστημικά καθιζήματα!

Αλλά και που τα ακούτε, εδώ και τόσον καιρό από την ταπεινότητά μου και από κάποιους άλλους εξίσου...αιρετικούς, μήπως θα αλλάξει κάτι;;

ΑΥΤΟΙ έχουν την τεχνολογία, την ισχύ, το σύστημα εξουσίας, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Τί κάθεσαι κι ασχολείσαι ρε Σαρλά;; (Τούτο αντηχεί αρκετές φορές στ' αυτιά μου και, ίσως ΑΥΤΟ να είναι η φωνή της λογικής.

Γι' αυτό φαίνεται, πως απευθύνομαι εις...ώτα μή ακουόντων!)

Κάποιες φορές όμως ΑΞΙΖΕΙ να πάμε κόντρα στην λογική!

Ιδίως, εάν το διακύβευμα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Για το πολιτικά ορθό (ανά την υφήλιο) έχουμε...plague, τουτέστιν πανώλη!

Για την αφεντιά μου, μας κάνουν...πλάκα με αντίτιμο τις ζωές μας!

Η όλη φάρσα στις πλάτες της ανθρωπότητας θα είχε λήξει, πέρυσι τέτοιον καιρό, εάν είχε εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ.

Θύμαμαι, ότι έγραφα τότε..."εάν τον κλέψουν κι εκλεγεί ο Μπάιντεν, ετοίμασου ανθρωπότητα να βιώσεις των παθών σου τον τάραχο και ας προετοιμαστούμε να φοράμε μάσκες για τα επόμενα δυο χρόνια, τουλάχιστον!".

Δυστυχώς, επαληθεύθην κι ας κατηγορήθηκα, από ορισμένους, ότι κάνω προπαγάνδα υπέρ του Προέδρου Τραμπ.

Κάποιοι μάλιστα εξεστόμισαν, ότι αφού δεν...κατοικοεδρεύω στην Αμερική δεν θα έπρεπε να έχω καν γνώμη και κάποιοι άλλοι, ότι ανήκω στο λόμπι του Τραμπ στην Ελλάδα αφήνοντας υπονοούμενα, ότι τα έχω...πάρει για να επηρεάσω την ετυμηγορία των Ελληνοαμερικανών!

Άνευ σχολιασμού...

Αντιθέτως, αυτό, το οποίο θα ήθελα να πω, είναι ότι τούτη η φαρσοκωμωδία και ο κλαυσίγελος θα λήξει το 2022, νομοτελειακά!

Πρώτον διότι ο παγκόσμιος πληθυσμός (εκτός φυσικά των Ελλήνων) ξύπνησε, κατά συνέπεια οι Νεοταξίτες θα πρέπει να βρουν κάποιο άλλο αφήγημα, κάποιο άλλο κοινωνικό πείραμα και δεύτερον, ότι το 2022 έχουμε εκλογές στην Γαλλία, στην Ουγγαρία και φυσικά στις ΗΠΑ για την Βουλή των Αντιπροσώπων και για το ένα τρίτο της Γερουσίας.

Όπως καταλαβαίνετε, η Ψωροκώσταινα, στερουμενη αυτόφωτης παρουσίας και ανεξάρτητης κρατικής οντότητας στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα για άλλη μια φορά θα συρθεί, πίσω από τις παγκόσμιες εξελίξεις. 

Εάν είναι ευνοϊκές για την αφεντιά μας έχει καλώς. 

Ειδάλλως...

Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες, Ελληνόφωνούς και μή!

Καθήστε σπίτι σας, με την γυναικούλα σας, τα παιδάκια σας, (όπως έλεγε ο συγχωρεμένος Θανάσης Βέγγος στην ταινία "Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης") αγκαλιά με τις μασκούλες σας και προς Θεού...μην εμποδίζετε!

Ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Αλλά όχι από ΕΣΑΣ...

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ


.