GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μεγάλο κονβόι από 300 λεωφορεία «δονεί» τη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Τουριστικά λεωφορεία σε μηχανοκίνητη πορεία προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρ...


Τουριστικά λεωφορεία σε μηχανοκίνητη πορεία προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, τουριστικοί πράκτορες από περιοχές της Βορείου Ελλάδος.

Oι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων παρέταξαν τα οχήματά τους επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Ο όγκος των οχημάτων είναι τέτοιος που ξεκινούν από τον κόμβο της αερογέφυρας της Θέρμης και φτάνουν πριν από το Mediterranean Cosmos.

Οι τουριστικοί πράκτορες κινούνται με κομβόι μέχρι το ΥΜΑΘ, περνώντας μέσα από κεντρικούς δρόμους της πόλης και έχοντας κρεμασμένα μαύρα πανιά στα λεωφορεία τους, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγική οικονομική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος τους.

Η μηχανοκίνητη πορεία που ακολουθεί τη διαδρομή Κωνσταντίνου Καραμανλή, Καυτατζόγλου, Λεωφόρο Στρατού, Τσιμισκή, Σαλαμίνος, Λεωφόρο Νίκης, με κατάληξη στο Διοικητήριο, όπου θα κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Δείτε το βίντεο του TyposThes από την πορεία των λεωφορείων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.


typosthes.gr