GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Τσίμπησαν» τον Light σε κλαμπ στο Κολωνάκι για το βίντεο με τα όπλα της ΕΛ.ΑΣ! (φώτο)

Το σύντομο βίντεο που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων Στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής προσήχθη το πρωί ...

Το σύντομο βίντεο που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων

Στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής προσήχθη το πρωί της Τρίτης, ο γνωστός τράπερ, Light, που δημοσίευσε φωτογραφίες με όπλα στο Instagram.

Ο Light, ένας εκ των πιο δημοφιλών και επιτυχημένων τράπερ στην Ελλάδα ανάρτησε χθες βράδυ ένα Instagram Story μέσα από κατάμεστο κλαμπ που τραγουδούσε μαζί με άλλους ράπερ, στο οποίο έδειχνε τα πιστόλια στη ζώνη του.



Μάλιστα, ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το ένα από τα όπλα αυτά, παραπέμπει σε όπλο όπως αυτά που χρησιμοποιούν στην Αστυνομία.

Στις εικόνες φαίνεται να κυκλοφορεί με τα όπλα μέσα σε κλαμπ και να καπνίζει ατάραχος.

Το σύντομο βίντεο που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του προφίλ του καθώς λίγη ώρα μετά φρόντισε να το διαγράψει. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται αν ο μουσικός έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Τρίτης και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

pronews