GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙ ΕΥΧΩΝ!!

Δεκεμβρίου 2021 Στο πρόσωπο του Θεανθρώπου ευελπιστούμε την έλευση   του στρατηγού  που θα   προστατεύσει τον ανθό του Έθνους μας και θ...


Δεκεμβρίου 2021

Στο πρόσωπο του Θεανθρώπου ευελπιστούμε την έλευση του στρατηγού  που θα προστατεύσει τον ανθό του Έθνους μας και θα εξευτελίσει το σκηνικό του τρόμου που καταρρακώνει την ζωή μας και κλέβει το πνεύμα των Χριστουγέννων!!

 

Κάποτε θα ‘ρθουν

Κάποτε θα ‘ρθουν να σου πουν
πως σε πιστεύουν, σ’ αγαπούν
και πως σε θένε.

Έχε το νου σου στο παιδί,
κλείσε την πόρτα με κλειδί
ψέματα λένε.

Κάποτε θα ‘ρθουν γνωστικοί,
λογάδες και γραμματικοί
για να σε πείσουν.

Έχε το νου σου στο παιδί
κλείσε την πόρτα με κλειδί,
θα σε πουλήσουν.

Και όταν θα ‘ρθουν οι καιροί
που θα ‘χει σβήσει το κερί
στην καταιγίδα,

Υπερασπίσου το παιδί
γιατί αν γλιτώσει το παιδί
υπάρχει ελπίδα.

https://youtu.be/xy1BlhKLL-w?t=211

 

Το τραγούδιαπό το album «Ο ασυμβίβαστος» «Κάποτε θα ‘ρθουν»

τραγουδάει ο Παύλος  Σιδηρόπουλος  το έτος 1979 σε στίχους 

Λευτέρη  Παπαδόπουλου και σύνθεση  Μίκη Θεοδωράκη.

*************

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ και σε λίγο θα μετατραπεί σε μία τεράστια φυλακή. Η αμετροεπής εξουσία μισεί τον άνθρωπο και ρομποτοποιημένη, από το παρατηρητήριο της επιτήρησης και της τιμωρίαςμε όργανά της τα Μέσα Μαζικού Εγκλωβισμού, έχει εξοβελίζει την καλοσύνη, την τρυφερότητα και τον εξανθρωπισμό των ανθρώπινων σχέσεων. Η κοινωνική απομόνωση, εντός των οικογενειών, ενθαρρύνεταιυπό την ποινή του εκβιασμού της ενοχής, η τρυφερότητα κατηγορείται και το παιδί, αν αγκαλιάσει αυθόρμητα τους παππούδες του, εξομοιώνεται με έναν δολοφόνο! Τα παιδιά είναι η γιορτή και η χαρά καί όπως αναφέρει ο Ντοστογιέφσκι: «Τρία πράγματα μᾶς θυμίζουν τόν χαμένο παράδεισο: Τό ἄρωμα τῶν λουλουδιῶν, τό κελάιδημα τῶν πουλιῶν καί τό γέλιο τῶν παιδιῶν».

Ο καρκίνος της ανθρωπότητας εξαπλώνεται ραγδαία σε όλον τον πλανήτη και ονομάζεται  ΦΟΒΟΣ, επιβάλλοντας μία παγκόσμια δικτατορία.

         Οι περιστάσεις του εγκλεισμού και της μοναξιάςτης οικονομικής δυσπραγίας και της κατάθλιψης που επιφέρουν οι ανυπόφορες και εξουθενωτικές δοκιμασίες που περνάμε από το 2010, μας παραλύουν και πρέπει ξανά να αντισταθούμε γιά να ζήσουμε στην κοινότητα που ονειρευόμασταν, την κοινότητα ανθρώπων με αξίες και ιδανικά..

Δεν μπορούν να αλώσουν την ψυχή μαςτο μυαλό και την καρδιά μαςΤο πάθος μας για την ελευθερία είναι δυνατότερο από το σιδερένιο κλουβί που ετοιμάζουν για όσους δυσπιστούνόσους αμφιβάλλουνόσους αντιστέκονται σε όλα τα μέτρα που στοχεύουν στην κυριαρχία της αγοράς και του κέρδους.

Η Ελλάς πάσχει πλέον από την πανδημία των ΔΗΘΕΝ και των τοξικών καθηγητάδων και ερανιζόμενοι τηνπριν 130 χρόνια ρήση του καγκελάριου της Γερμανικής Αυτοκρατορίας Ότο Φον Μπίσμαρκ, με στεντόρεια φωνή ανακράζουμε: «Drei Professoren, Vaterland verloren, Καθηγητές τρείς και εχάθη η πατρίς».

Ακολουθώντας την εσωτερική φωνή του ιερού και αξιακού μας κέντρου, λέμε ΟΧΙ στην υποταγή και χειραγώγηση της ελεύθερης βουλήσεώς μας. Ας ενεργοποιήσουμε την εσωτερική μας παρόρμηση και ας ετοιμαστούμε... Η στιγμή αυτή υπάρχει και είναι εδώ… Δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε από την αλήθεια που μας αναγκάζει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις… δια πυρός και σιδήρου, υπό την προσταγή της πατρίδας: ΠΡΟΣΟΧΗ..ΠΡΟΣΟΧΗ.. στον ανθό του Έθνους μας!!!!

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

210 3250220                    6944325056


.