GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μενίδι: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη «Σταυροφορία κατά του Ισλάμ» που έλαβε χώρα σε αίθουσα στο Με...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη «Σταυροφορία κατά του Ισλάμ» που έλαβε χώρα σε αίθουσα στο Μενίδι Αττικής. Την παρουσίαση πλαισίωσε ένα εξαιρετικό πάνελ ομιλητών και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Η Ιωάννα Καραδήμα παρουσίασε τους ομιλητές και είπε ότι είναι ίσως, από τις σπάνιες φορές που ο συγγραφέας ενός βιβλίου λείπει από την παρουσίαση του έργου του καθώς βρίσκεται στις φυλακές. Οι ιδέες όμως δεν φυλακίζονται και δεν πρέπει να φυλακίζονται.

Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, μιλώντας για το βιβλίο έκανε εκτενή αναφορά στο ρόλο της περιοχής του Μενιδίου στην επανάσταση του 1821 αλλά και στους αγώνες του ποντιακού Ελληνισμού, που η παρουσία του τελευταίου είναι έντονη στην περιοχή. Σκιαγράφησε επίσης την προσωπικότητα του συγγραφέα.

 Ο Δήμος Κυριλίδης, μίλησε για την ανάγκη της διδαχής της πραγματικής ιστορίας, κάτι που γίνεται μέσα από το "Σταυροφορία κατά του Ισλάμ", αλλά και για την σημασία της καλλιέργειας της εθνικής συνείδησης.

 Ο Τέρρυ Χατζηιερεμίας μίλησε για τις πολλές σημαντικές πληροφορίες που παρέχει το βιβλίο. Τόνισε επίσης πως διδασκόμενοι από την ιστορία θα πρέπει ο καθένας μας να γίνει ο ηγέτης στο περιβάλλον του, που θα αφυπνίσει τους Έλληνες ενάντια στις επιβουλές που λαμβάνουν χώρα κατά του τόπου μας.

https://ellhnes.net/