GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Η Αγία Βαρβάρα σώζοι το Πυροβολικόν» (βίντεο)

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε ένα από τα επεισόδια podcasts στρατιωτικής θεματολογίας με αφιέρωμα στο Ελληνικό Πυροβολικό με τον Κώστα Αρ...


Παρακάτω θα παρακολουθήσετε ένα από τα επεισόδια podcasts στρατιωτικής θεματολογίας με αφιέρωμα στο Ελληνικό Πυροβολικό με τον Κώστα Αρζόγλου

Με την ευκαιρία της εορτής του Πυροβολικού, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Δεκεμβρίου ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας της Προστάτιδας των Πυροβολητών, το ΓΕΕΘΑ συνεχίζει τη σειρά των podcasts στρατιωτικής θεματολογίας με ένα αφιέρωμα στο Ελληνικό Πυροβολικό.

Το τέταρτο podcast έχει τον τίτλο «Η Αγία Βαρβάρα σώζοι το Πυροβολικόν» και περιγράφει τις χρυσές σελίδες δόξας που έγραψε το Πυροβολικό στους Αγώνες του Έθνους καθώς και την σημερινή προσφορά των Πυροβολητών μας, οι οποίοι με τις ικανότητές τους αναδεικνύουν το Πυροβολικό ως ένα από τα ισχυρότερα μέσα της Ελληνικής Αποτροπής.

Στην ηχογράφηση του podcast έλαβε μέρος ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος απαγγέλει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τις ιστορικές μαρτυρίες.


πηγη