GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκ στην Αγγλία: Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Β.Λίντελοφ αποχώρησε πιάνοντας την καρδιά του (βίντεο)

Τι συμβαίνει στους αθλητές; Ένα ακόμη περιστατικό που προκαλεί πολλά ερωτήματα έλαβε χώρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο 27χρονος αμυντικός τ...


Τι συμβαίνει στους αθλητές;

Ένα ακόμη περιστατικό που προκαλεί πολλά ερωτήματα έλαβε χώρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο 27χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βίκτορ Λίντελοφ, έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης με την Νόριτς. 

Ο Λίντελοφ κατατρόμαξε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ καθώς έπιανε επί ώρα το στήθος του παραπονούμενος για πόνους κοντά στο σημείο της καρδιάς.


Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα «πανδημία», καθώς αθλητές καταρρέουν παγκοσμίως λόγω καρδιακών προβλημάτων.

Η σοκαριστική αρχή είχε γίνει στο Euro, όταν στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε εντός γηπέδου.

Ο Δανός τότε σόκαρε όλον τον πλανήτη, ενώ μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Πριν λίγο καιρό ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Αγκουέρο, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Αλαβές και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν καρδιακή αρρυθμία.

Αλλά άλλοι αθλητές έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με την καρδιά τους, όπως ο Florian Dagury, ο κορυφαίος δύτης στον κόσμο, ο οποίος πλέον βάζει τέλος στην καριέρα του γιατί υπέστη μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer, ή ο πρώην παίκτης των Ατλάντα Χοκς, Brandon Goodwin, o oποίος κατήγγειλε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω παρενεργειών του εμβολίου, αλλά και ο τενίστας Ζερεμί Σαρντί, ο οποίος μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer αναγκάστηκε να αποσυρθεί για ένα χρονικό διάστημα. 

πηγη