GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στο σπίτι του κρεμασμένου (ΝΔ), δεν μιλάς για σχοινί (εθνομηδενισμό)!

Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα, υποψήφια Ανατολικής Αττικής Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ «Ο εθνισμός ως αντίδοτο στον Εθνικισμό και τον εθνομηδενισμό...


Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα,

υποψήφια Ανατολικής Αττικής

Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

«Ο εθνισμός ως αντίδοτο στον Εθνικισμό και τον εθνομηδενισμό».

Τάδε έφη, μεταξύ αρκετών άλλων ο Τάσος Γαϊτάνης, εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σε άρθρο του στην "Καθημερινή" του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου.

Προσπαθώντας προφανώς να ιδεολογικοποιήσει το κομματικό μόρφωμα στο οποίο ανήκει και που κινείται μεταξύ ακραίου φιλελευθερισμού, δικαιωματισμού και σοσιαλδημοκρατίας, θυμήθηκε τον εθνισμό.

Θυμήθηκε, γιατί ο νεολογισμός αυτός, δεν είναι καινούργιος αλλά η πατέντα του ανήκει σε μια αριστερά, η οποία ψάχνοντας την έννοια "Πατρίδα", θέλησε να αποκόψει από αυτήν το βασικότερο συστατικό της, το Έθνος.

Το Έθνος ως σύνολο ατόμων με κοινή καταγωγή, ιστορία, παραδόσεις και κυρίως, κοινή βούληση για το μέλλον.

Έτσι λοιπόν, αυτή η αριστερά, ανακάλυψε τον εθνισμό, δίνοντας σε αυτόν μόνο πολιτισμικά στοιχεία όπως η γλώσσα και η θρησκεία.

Λες και η γλώσσα δεν διαμορφώνεται από τα εθνικά χαρακτηριστικά των λαών, λες και η θρησκεία δεν είναι δηλωτική του διαφορετικού τρόπου θέασης του θείου από τους λαούς.

Αυτόν λοιπόν τον αριστερό νεολογισμό (τι παράξενο;), αποφάσισε να προτάξει ως το ιδεολογικό πρόσημο της ΝΔ ο κ. Γαϊτάνης.

Για να συμπληρώσει παρακάτω ότι "η δημοκρατία απαιτεί την εθνική συγκρότηση, την εθνική συνείδηση και την συναντίληψη των ανθρώπων που ζουν σε μια χώρα.

Αυτά τα παραπάνω προσφέρει ο εθνισμός, απέναντι στον κακό εθνικισμό και στον εθνομηδενισμό", καταλήγει ο εκπρόσωπος τύπου.

Δηλαδή για να καταλάβουμε, στην Ελλάδα, δεν ζει ένας λαός με εθνική συνείδηση, συγκρότηση ή συναντίληψη αλλά έχει ανάγκη τον εθνισμό για να τα δημιουργήσει;

Προφανώς, ο κ. Γαϊτάνης, αναιρεί κάποιες χιλιάδες χρόνια Ελληνικής ιστορίας, αγώνων και δημιουργικότητας αυτού του λαού και μαζί με τους μετανάστες που έχουν έρθει, οφείλει να δημιουργήσει καινούργιες συνειδήσεις, συναντιλήψεις και πολλά άλλα.

Με το να αναιρείς την ιστορία του τόπου σου, του λαού σου και να προσπαθείς να του δώσεις νέα χαρακτηριστικά, προς χάριν αυτών που ήρθαν στη χώρα παράνομα ή ημιπαράνομα, αυτό, δεν αποτελεί "εθνομηδενισμό";

Εθνομηδενισμό τον οποίο υποτίθεται ότι αποστρέφεται ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και τον εξομοιώνει με τον Εθνικισμό.

Θα θέλαμε όμως να ρωτήσουμε και κάτι άλλο τον κ. Γαϊτάνη.

Ο ακραίος δικαιωματισμός, τον οποίο έχει κάνει σημαία το κόμμα του, δεν αποτελεί και αυτός εθνομηδενισμό;

Δηλαδή η υποταγή του συνόλου στα θέλω, στα πιστεύω και στις κατά εν πολλοίς παράλογες απαιτήσεις των διαφόρων μειονοτήτων, δεν είναι εθνομηδενισμός;

Η δημόσια προβολή των σεξουαλικών προτιμήσεων κρατικών λειτουργών, οι κρατικές επιτροπές για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, η απόδοση ιθαγένειας με fast track εξετάσεις, τα μαθήματα συμπεριφοράς της αστυνομίας προς τις μειονότητες, όλα αυτά, είναι κατορθώματα της κυβέρνησης της ΝΔ.

Και όλα αυτά είναι το ίδιο εθνομηδενιστικά με την Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία και η ΝΔ μετεκλογικά, θυμήθηκε ότι δεν μπορεί να καταργήσει. 

Αυτός είναι ο εθνομηδενισμός σας κ. Γαϊτάνη, αυτός είναι ο δικαιωματισμός σας, αυτός και ο εθνισμός σας. 

Παραδεχθείτε τον ανθελληνισμό της υποταγμένης στην Παγκοσμιοποίηση κυβέρνησής σας και ψάξτε την ψήφο των Ελλήνων πατριωτών στις επόμενες εκλογές.

Αυτών που επιμένουν παραδοσιακά στο όμαιμον, στο ομότροπον και στο ομόθρησκο της καταγωγής τους.


ellhnes.net