GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σύμβουλος Α.Τσίπρα: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους άνω των 12 ετών, να μην ξεφύγει κανείς - Ανόητοι και αλήτες»

Απίστευτες δηλώσεις από τον Γ.Γεροτζιάφα Ξέφυγε ο καθηγητής Αιματολογίας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή πρότ...

Απίστευτες δηλώσεις από τον Γ.Γεροτζιάφα

Ξέφυγε ο καθηγητής Αιματολογίας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή πρότεινε να επιβληθεί καθολικός, υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους πολίτες άνω των 12 ετών και χαρακτήρισε μάλιστα τους ανεμβολίαστους ως «αλήτες» και «ηλίθιους»

Θυμίζουμε ότι ο Γ.Γεροτζιάφας είναι ένας εκ των... εκλεκτών του Αλέξη Τσίπρα για το περιβόητο think tank (δεξαμενή σκέψης) της Κουμουνδούρου.

Πρόκειται επομένως για ένα άτομο το οποίο συμβουλεύει την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας σε θέματα υγείας και επομένως και στο θέμα του κορωνοϊού.


Αξίζει επομένως να ακούσουμε τις σοκαριστικές ιδέες που έχει ο «ειδικός» για την επόμενη ημέρα της πανδημίας:

«Οριζόντιος εμβολιασμός πάνω από τα 12 έτη. Με ποινές αυστηρές. Δεν ξέρω αν θα είναι φορολογικά (τα πρόστιμα) ή αν θα γίνει η ζωή δύσκολη αυτών που δεν εμβολιάζονται. Πρέπει οι ποινές να είναι αυστηρές ώστε να μην δίνουν το περιθώριο να ξεφεύγει κάποιος ακόμα κι αν έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει».

«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε να τιναχτούν στον αέρα οι κοινωνίες μας επειδή ένα 10%-20% αλητών, αντιεμβολιαστών ή ανοήτων έχει αποφασίσει να κάνει αυτό το πράγμα», συνέχισε σε άλλο σημείο μιλώντας για «ψευδοελευθερίες».

https://www.pronews.gr/ygeia/1040898_symvoylos-atsipra-ypohreotikos-emvoliasmos-gia-oloys-ano-ton-12-na-min-xefygei-kaneis