GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»! Νέες αποκαλύψεις για πολιτικούς, ΜΜΕ και Εκκλησία κάνουν ΚΡΟΤΟ, vid

Οι πολίτες ζουν τον όλεθρο και δεν αντιδρούν – Δείτε όσα λέγονται… Ο Carlo Maria Viganò είναι αρχιεπίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας, ο οποίο...

Οι πολίτες ζουν τον όλεθρο και δεν αντιδρούν – Δείτε όσα λέγονται…

Ο Carlo Maria Viganò είναι αρχιεπίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας, ο οποίος αποκάλυψε την ΟΡΓΑΝΩΣΗ που θα αντικαταστήσει την εκκλησία και μάλλον όλες τις θρησκείες, εκτοξεύοντας «βόμβες» για τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος έρθει πολύ κοντά τόσο με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, όσο και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στο πλαίσιο της νέας εποχής της Μεγάλης Επανεκκίνησης (ΕΔΩ).



Σε νέα του παρέμβαση έκανε λόγο για «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ», δηλώνοντας τα εξής:

«Εδώ και δύο χρόνια γινόμαστε  μάρτυρες ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος, στο οποίο μια οικονομική και ιδεολογική ελίτ κατάφερε να πάρει τον έλεγχο ενός μέρους των εθνικών κυβερνήσεων, δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων, των μέσων ενημέρωσης της δικαιοσύνης, των πολιτικών και θρησκευτικών ηγετών.

Όλα αυτά χωρίς διάκριση έχουν υποδουλωθεί σε αυτούς τους νέους κυρίους που εξασφαλίζουν εξουσία, χρήματα, και την κοινωνική επιβεβαίωση στους συνεργούς τους.

Στο όνομα μιας έκτακτης ανάγκης, αυτό το παγκόσμιο πραξικόπημα στέρησε από τους πολίτες κάθε δυνατότητα άμυνας από την στιγμή που οι νομοθετικές, εκτελεστικές, και οι δικαστικές εξουσίες επιτελούνται κατά παράβαση του νόμου, της δικαιοσύνης, και του σκοπού για τον οποίο υπάρχουν».

Δείτε όσα λέει ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος καλεί τα χριστιανικά έθνη να αντιδράσουν!

Τι ακριβώς εννοεί!

Ενδιαφέρουσα κόντρα, από την οποία βγαίνουν συνεχώς ειδήσεις:

https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/pagkosmio-praxikopima-nees-apokal/