GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Απίστευτες καταστάσεις - Ντου οπαδών του Άρη σε Μπέο - Ξύλο στα επίσημα (ΦΩΤΟ)

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ζήτησε την άμεση διακοπή του αγώνα με τον Άρη, περιγράφοντας όλα όσα έγιναν εκτός κι εντός αγωνιστ...




Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ζήτησε την άμεση διακοπή του αγώνα με τον Άρη, περιγράφοντας όλα όσα έγιναν εκτός κι εντός αγωνιστικού χώρου στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Η θέση της ΠΑΕ Βόλος είναι ότι προέχει η ασφάλεια των ανθρώπων και όχι μιας μερίδας αλητών.

Δεν ευθύνεται ο Άρης.

Αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν στο γήπεδο. Δίπλα σε παιδάκια να βλέπεις να σκάνε κροτίδες, είναι ντροπή και λυπηρό.

Ένας αγώνας δεν έχει σημασία μετά από αυτά.

Καλώ τον Αυγενάκη και τη διοργανώτρια αρχή να γυρίσουμε σελίδα και να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. 

Δεν θέλουμε αλήτες στο γήπεδο.

Η αστυνομία ήταν απούσα, να διακοπεί το παιχνίδι τώρα».

Στο μεταξύ, το μπαράζ ανακοινώσεων του Βόλου συνεχίστηκε, με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν ότι ο διαιτητής του αγώνα και η Superleague θα πρέπει να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.


Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του Βόλου:

«Μετά τις απερίγραπτες και επικίνδυνες καταστάσεις που έχουν προκαλέσει οι οπαδοί του Αρη, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα. ακόμα και τη ζωή. των σοβαρών φιλάθλων, θα πρέπει η διοργανώτρια Αρχή και ο διαιτητής του αγώνα να διακόψουν οριστικά τον αγώνα. Κάθε άλλη απόφαση εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους που οι έχοντες την ευθύνη πρέπει να τους αναλογιστούν».

Τρομερή ένταση υπήρξε στο παιχνίδι του Βόλου με τον Άρη, το οποίο διεκόπη στο 13ο λεπτό, λόγω της εισόδου οπαδών των Κίτρινων χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο.

Όπως σας μεταφέραμε και νωρίτερα, οι Θεσσαλονικείς έκαναν… ντου κι έκατσαν στα επίσημα, ωστόσο επειδή ήταν πάρα πολλοί, τελικά αποφασίσθηκε να φύγουν από εκεί και να πάνε στο πέταλο.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως, περίπου 2.000 οπαδοί είχαν μπει στις εξέδρες, ενώ κάποιοι εξ αυτών μόλις είδαν τον Αχιλλέα Μπέο στα επίσημα, πλησίασαν απειλητικά προς το μέρος του.

Για λίγα λεπτά η κατάσταση ξέφυγε και έπεσε… ξύλο, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες!

πηγη