GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συρίγος: Κρίσιμο πώς θα αντιδράσει η Τουρκία όταν αρχίσει γεώτρηση η Exxon Mobil στην Κύπρο

Ο καθηγητής τονίζει ότι μεγαλύτερο ενδιαφέρον κρύβουν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας για την παρουσία Αμερικανικών δυνάμεων ...

Ο καθηγητής τονίζει ότι μεγαλύτερο ενδιαφέρον κρύβουν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας για την παρουσία Αμερικανικών δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη και τονίζει ότι αυτό δείχνει φόβο της Τουρκίας έναντι των Αμερικανών

Σε λεκτικούς λεονταρισμούς επιδίδεται η Τουρκική ηγεσία και το κρίσιμο είναι πόσο θα κλιμακώσει την κατάσταση όταν η Exxon Mobil βρεθεί στην Κυπριακή ΑΟΖ για την επιβεβαιωτική γεώτρηση στις αρχές Δεκεμβρίου δηλώνει ο καθηγητής διεθνούς δικαίου Άγγελος Συρίγος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο καθηγητής τονίζει ότι μεγαλύτερο ενδιαφέρον κρύβουν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας για την παρουσία Αμερικανικών δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη και τονίζει ότι αυτό δείχνει φόβο της Τουρκίας έναντι των Αμερικανών.

Ο καθηγητής μιλάει και για της αλλαγές στην Βόρεια γείτονα, τονίζοντας ότι τα τρωτά σημεία της συμφωνίας των Πρεσπών θα φανούν τώρα μιας και η αλλαγή κυβέρνησης μπορεί να οδηγήσει σε προσπάθεια καθυστέρησης από πλευράς της γειτονικής χώρας.