GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Άντονι Φάουτσι: «Ο Covid-19 μάλλον δεν θα εξαφανιστεί ποτέ »

Βόμβα μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα ανέφερε ο Άντονι Φάουτσι σε σημερινή του συνέντευξη. Ο Αμερικάνος επιδημιολόγος και σύμβουλος το...


Βόμβα μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα ανέφερε ο Άντονι Φάουτσι σε σημερινή του συνέντευξη.

Ο Αμερικάνος επιδημιολόγος και σύμβουλος του Λευκού Οίκου, ο οποίος ελέγχεται για τον σκοτεινό ρόλο του κατά το πρώτο και κρίσιμο στάδιο της εξάπλωσης της πανδημίας, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του στο CBS ό,τι ο Covid-19 «μάλλον δεν θα εξαφανιστεί ποτέ», ενώ επέμεινε ότι η ανθρωπότητα θα πρέπει «να ζήσει με αυτό».

Ο επιστήμονας τόνισε επίσης ότι άλλες ασθένειες, όπως η ευλογιά, εξαφανίστηκαν μόνο μετά από μια «πολύ, πολύ, πολύ εντατική καμπάνια εμβολιασμού», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Από τα λεγόμενα του Φάουτσι προβάλλει μόνης της με εμφανή τρόπο η αντίθεση.

Πως είναι δυνατόν από την μια να λέει ότι δεν θα εξαφανιστεί ποτέ η Covid19 και την ίδια στιγμή να πρωτοστατεί παγκοσμίως στην εμβολιαστική εκστρατεία για το χτίσιμο της «ανοσίας της αγέλης».

Υπενθυμίζουμε πως κορυφαίοι επιστήμονες που συχνά έχουν κατηγορηθεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων λόγω της αντίθεσης τους με τα μέτρα περιορισμού, είχαν εξαρχής αναφερθεί σε αυτό που σήμερα ο επικεφαλής επιδιμιολόγος των ΗΠΑ παραδέχεται.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, Ο Σουκαρίτ Μπάγκτι, Ο Τζούλιο Τάρο, Ο Λύκ Μοντανιέ είχαν επανειλημμένως τονίσει πως τα μέτρα που λαμβάνονται δεν έχουν να κάνουν με την ιατρική αλλά με την πολιτική και πως ο κορονοϊός SARSCOV2 θα γίνει ενδημικός και άρα τα όσα ισχυρίζονταν οι πολιτικοί και οι τηλε-ειδικοί για ανοσία της αγέλης ήταν απλώς πολιτική χειραγώγιση.


πηγη