GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τους ρεζίλεψε ζωντανά στον “αέρα” τους “ειδικούς” ο Έλληνας πρόξενος στην Μποτσουάνα: «Εμβολιασμένοι έφεραν την μετάλλαξη» – Δείτε τι έλεγαν

Ρεζιλεύονται δημοσίως «ειδικοί» και γενικώς άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική και από βγαίνουν στα κανάλια για να υποστηρίξο...

Ρεζιλεύονται δημοσίως «ειδικοί» και γενικώς άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική και από βγαίνουν στα κανάλια για να υποστηρίξουν το αφήγημα της κυβέρνησης.

Ανάμεσα τους και ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε ότι οι ανεμβολίαστοι είναι «εργαστήρι μεταλλάξεων» και στη συνέχεια τους χαρακτήρισε ως «ανεύθυνους» και «επικίνδυνους» και φυσικά τους κατηγόρησε για την δημιουργία της μετάλλαξης Όμικρον.

Παρόλα αυτά το «χαστούκι» ήταν άμεσα και ήρθε από τον Επίτιμο πρόξενο της Ελλάδας στην Μποτσουάνα, Γεράσιμο Σιούτα, ο οποίος υποστήριξε ότι η μετάλλαξη ήρθε στη χώρα από «εμβολιασμένους διπλωμάτες».



«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ειδικά εδώ στην χώρα. Οι 4 διπλωμάτες ήδη είχαν φύγει από τη χώρα όταν το συζητήσαμε», δήλωσε ο κ. Σιούτας.

«Στο δελτίο Τύπου δεν αναφέρεται η χώρα, αλλά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από την Ασία και συγκεκριμένα από την Κίνα, δεν έχει όμως επιβεβαιωθεί από την κυβέρνηση», ανέφερε.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε την είδηση πως η παραλλαγή Όμικρον δεν δημιουργήθηκε στην χώρα, αλλά την έφεραν οι εμβολιασμένοι διπλωμάτες, απλά εκεί ταυτοποιήθηκε «δεν έγινε η μετάλλαξη στην Μποτσουάνα, αλλά την έφεραν οι διπλωμάτες, οι οποίοι ήταν ήδη εμβολιασμένοι».

«Όποιος μπαίνει στη χώρα γίνεται τεστ. Η Μποτσουάνα θέλει να έχει την ευθύνη γι’ αυτό γίνονται PCR και rapid tests», σημείωσε ο κ. Σιούτας.

«Χθες ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν άλλοι 15 οι οποίοι είναι θετικοί στην Όμικρον, αλλά δεν έχουν σχέση με την τοποθεσία που βρίσκονταν οι διπλωμάτες», τόνισε.

«Εμείς έχουμε κάθε εβδομάδα στατιστικά», δήλωσε για την καταγραφή των κρουσμάτων στη χώρα.

«Τα εμβόλια έφτασαν τον Ιούλιο εδώ», κατέληξε σχολιάζοντας την καθυστερημένη άφιξη των εμβολίων στη χώρα.

πηγη