GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οργή Μπουρλά: Εγκληματίες όσοι παραπληροφορούν για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού

Το καλοκαίρι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατηγόρησε τα social media ότι «σκοτώνουν ανθρώπους» φιλοξενώντας αντιεμβολιαστικές θέσεις...


Το καλοκαίρι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατηγόρησε τα social media ότι «σκοτώνουν ανθρώπους» φιλοξενώντας αντιεμβολιαστικές θέσεις

Εγκληματίες χαρακτήρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα, όσους παραπληροφορούν για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όσοι λένε fake news για τα εμβόλια κατά της COVID-19 ευθύνονται για την απώλεια «εκατομμυρίων ζωών» ενώ πιστεύει πως μπορούμε να «επιστρέψουν στην κανονικότητα» μόνο όταν εμβολιαστούμε όλοι.

Μιλώντας σε think tank που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ, υπογράμμισε πως μια «πολύ μικρή» ομάδα ανθρώπων «παραπληροφορεί» σχετικά με τα εμβόλια της COVID-19, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου της εταιρείας του.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκληματίες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Pfizer.

«Δεν είναι κακοί άνθρωποι. Είναι εγκληματίες γιατί έχουν κυριολεκτικά κοστίσει εκατομμύρια ζωές» πρόσθεσε με παρόμοια ένταση. 

«Το μόνο πράγμα που βρίσκεται ανάμεσα στον παλιό τρόπο ζωής και τον σημερινό τρόπο ζωής είναι, ειλικρινά, η διστακτικότητα στους εμβολιασμούς», σημείωσε ακόμη ο Μπουρλά.

Αξίζει να σημειωθεί πως εάν προκύψουν περιπτώσεις παρενεργειών του εμβολίου της Pfizer, η κατασκευάστρια εταιρία δεν θα λογοδοτήσει ποινικά.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες προστατεύονται σε περίπτωση τραυματισμών ή θανάτων που προκαλούνται από εμβόλια στις ΗΠΑ, τοΗνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ και αλλού από νομικές ευθύνες.

Τόσο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) όσο και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Αμερικής (CDC) έχουν ανακηρύξει το εμβόλιο της Pfizer «ασφαλές και αποτελεσματικό».


πηγη