GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βορίδης: «Μόνο ο Κασιδιάρης έχει ενεργό και στρατευμένο πυρήνα» - Αγωνία στο περιβάλλον Μητσοτάκη

Βορίδης: «Η άνοδος του ΚΙΝΑΛ είναι παρωδική. Ο Τσίπρας είναι κολλημένος με βαρύ στρατηγικό πρόβλημα. Ο μόνος που έχει πυρήνα ενεργό και...


Βορίδης: «Η άνοδος του ΚΙΝΑΛ είναι παρωδική. Ο Τσίπρας είναι κολλημένος με βαρύ στρατηγικό πρόβλημα. Ο μόνος που έχει πυρήνα ενεργό και στρατευμένο είναι ο Κασιδιάρης».

«Αυτή η τάση στις δημοσκοπήσεις δεν αφήνει αδιάφορο το περιβάλλον του Πρωθυπουργού και το κόμμα της ΝΔ. Στελέχη της Πειραιώς εκτιμούν ότι το φαινόμενο πρέπει να τους απασχολήσει» Βήμα της Κυριακής 28/11/2021

Άρθρο απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη

Τον μήνα που πέρασε το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ κατέγραψε ισχυρό ρεύμα εισόδου στη Βουλή σε όλες τις συστημικές δημοσκοπήσεις. Το περιβάλλον Μητσοτάκη κλονίστηκε απ’ αυτήν την εξέλιξη. Πίστεψαν πως το άθλιο σχέδιο φυλάκισής μου θα με έκανε να σιωπήσω. Δεν μπορούν να δεχτούν πως, υπό ασφυκτική πίεση και με μοναδικό μέσο ένα καρτοτηλέφωνο, υπερισχύω έναντι των χιλιάδων πληρωμένων κομματικών τους οργάνων και των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που ξοδεύουν για να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα. Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» τα ποσοστά μας στις τελευταίες δημοσκοπήσεις ταρακούνησαν το Μαξίμου (έτσι ερμηνεύεται και ο παροξυσμός τους που οδήγησε σε χυδαίες παρανομίες, όπως το να μου επιτεθούν με ΜΑΤ και να απαγορεύσουν τις επικοινωνίες μου). Στο κύριο άρθρο για το συνέδριο της ΝΔ στη σελίδα 6 προκύπτει μία πρώιμη ομολογία ήττας. Αφού αναλύεται ο έντονος προβληματισμός για την άνοδό μας εν συνεχεία ομολογείται η αδυναμία της ΝΔ να «μαντρώσει» τους ψηφοφόρους μας, τους οποίους παρουσιάζουν ως «ψεκασμένους». Αναφερόταν συγκεκριμένα: «Αυτή η τάση στις δημοσκοπήσεις δεν αφήνει αδιάφορο το περιβάλλον του Πρωθυπουργού και το κόμμα της ΝΔ. Στελέχη της Πειραιώς εκτιμούν ότι το φαινόμενο θα πρέπει να απασχολήσει, ωστόσο επισημαίνω και μια δυσκολία ως προς το πως μπορεί να προσελκύσει κανείς κοινωνικές ομάδες, που σε συνδυασμό και με τη στάση τους έναντι της πανδημίας, των εμβολίων κτλ., κινούνται στο πλαίσιο του ανορθολογισμού και της παραδοξότητας».

Ο Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά πως ο ανορθολογισμός και η παραδοξότητα είναι ίδιον των δικών του ψηφοφόρων. Αυτών που στηρίζουν ένα κόμμα που σύμφωνα με το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων: «Λάμβανε μαύρο χρήμα (μίζες) από τη Siemens συστηματικά και διαχρονικά». Ένα κόμμα που μας βύθισε στη μνημονιακή λαίλαπα, που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από θαλασσοδάνεια, που ευθύνεται για την άθλια διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και τον αδιανόητα υψηλό αριθμό θανάτων συμπολιτών μας. Ψεκασμένοι είναι αυτοί που εξυμνούν τον Μητσοτάκη ως «Μωυσή» και όσοι τους πιστεύουν.

Οι φίλοι και ψηφοφόροι του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ είναι, σύμφωνα με όλες τις έρευνες και τα στατιστικά στοιχεία, νέοι άνθρωποι, επιστήμονες και εργαζόμενοι, μορφωμένοι και σκεπτόμενοι πολίτες, που αγωνιούν για το μέλλον του έθνους μας και απεχθάνονται τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος. Στη στήλη του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ο δημιουργός της σκευωρίας που με οδήγησε παράνομα στη φυλακή, Μάκης Βορίδης, αναλύει με λεπτομέρειες την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, κάνει λόγο για φούσκα του ΚΙΝΑΛ, ξοφλημένο Τσίπρα και μία ακίνδυνη ακροδεξιά, γεμάτη ανίκανα πρόσωπα. Έναντι αυτών, ξεχωρίζει τον μεγάλο κίνδυνο για το σύστημα που δεν είναι άλλος από το κόμμα μας και τον ξορκίζει με ευχολόγια τον διακαή του πόθο να μείνουμε εκτός Βουλής. Παραθέτω τις σχετικές δηλώσεις Βορίδη:  «Η πανδημία», μας είπε, «δυστυχώς πάει όπως πάει, μας πιέζει όλους, αλλά παρά ταύτα δεν βλέπω ανατροπές». Για να συνεχίσει μεταφράζοντας την εκτίμησή του ως εξής: «Κοιτάξτε, η άνοδος του ΚΙΝΑΛ είναι παροδική και ο Τσίπρας δεν έχει λύσεις, παραμένει κολλημένος, έχει βαρύ στρατηγικό πρόβλημα, δεν του βγαίνει το πράγμα, νομίζω ότι τον απασχολεί κυρίως η διαχείριση της ήττας παρά οτιδήποτε άλλο». «Η πανδημία», επέμεινε, «με όλες τις δυσκολίες που τη συνοδεύουν, τελεί υπό έλεγχο και οι όποιες αντιδράσεις είναι χύμα, δεν συνθέτουν κάτι, δεν ομογενοποιούνται, κυρίως  αντιπροσωπεύουν λούμπεν στοιχεία και κάποιους φωνακλάδες σκληροπυρηνικούς της Ακροδεξιάς και της Ακροαριστεράς, δεν είναι ικανοί να συγκροτήσουν κάτι. Θα βγαίνουν κατά καιρούς διάφοροι, αλλά δεν μπορούν να φτιάξουν το παραμικρό. Ο μόνος που έχει πυρήνα στρατευμένο και ενεργό είναι ο φυλακισμένος Κασιδιάρης, αλλά δεν θα μπορέσει να μπει στη Βουλή. Οπότε δεν βλέπω κάποια σοβαρή μετατόπιση».

Από τα παραπάνω – αν κόψεις την ονείρωξη του Βορίδη πως θα είμαστε εκτός Βουλής – σε όλα τα άλλα πέφτει μέσα. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο η φράση: «Δεν θα μπορέσει να μπει στη Βουλή» να υπονοεί νέα βρώμικα σχέδια για εκλογική νοθεία, φωτογραφικούς νόμους εναντίον μου, παρεμβάσεις  στον Άρειο Πάγο και ένα σωρό εγκλήματα που συνεχώς διαπράττουν οι Νεοδημοκράτες για να με σταματήσουν, πλην όμως επί ματαίω. Ότι και να κάνουν οι εγκληματίες σκευωροί της κυβέρνησης θα αποτύχουν και θα επιστρέψω στο άντρο της διαφθοράς τους για να ξεσκεπάζω τα σκάνδαλα και τις ανομίες τους. Ο Τσίπρας και το ΠΑΣΟΚ είναι πράγματι ακίνδυνοι και τελειωμένοι. Ο μόνος φόβος του Μητσοτάκη βρίσκεται στον εθνικό και πατριωτικό χώρο, που μπορεί να αποτελέσει τη μόνη αντιπολίτευση ενάντια στη λαίλαπα του φιλελεύθερου εθνομηδενισμού της ΝΔ. Εκεί πράγματι εμφανίζονται συνεχώς γραφικοί και ακίνδυνοι «ψευδοπροφήτες», κομμάτια από τις σάρκες του βρώμικου πολιτικού συστήματος, που ιδρύουν θλιβερά κομματίδια, χωρίς καμία προοπτική. Το Μαξίμου προσπάθησε να σπρώξει αυτές τις γελοίες απόπειρες για να προκαλέσει διάσπαση, αλλά απέτυχε παταγωδώς. Όπως ομολογεί, μετά λύπης του και μίσους ο Βορίδης, ο μόνος ενεργός πυρήνας είναι το κόμμα μας.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι κάτι πολύ περισσότερο: Είναι η μόνη ελπίδα για τη χάραξη μίας αληθινά εθνικής πολιτικής και για τη σωτηρία και την ακμή του σύγχρονου ελληνισμού. Αυτός είναι ο διακαής μας πόθος και γι’ αυτόν τον μεγάλο σκοπό αγωνιζόμαστε και θα νικήσουμε.

Ηλίας Κασιδιάρης


ellhnes.net