GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Παραδοχή σοκ από Τ.Παναγιωτόπουλο: «Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί»

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω... Μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας που θα αφορούν όλους τους πολίτες όχι μόνο τους ανεμβολίαστους πρότεινε ο...


Ο σώζων εαυτόν σωθήτω...

Μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας που θα αφορούν όλους τους πολίτες όχι μόνο τους ανεμβολίαστους πρότεινε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Τάκης Παναγιωτόπουλος, μετά την χθεσινή «υπερβόμβα» από την πρόεδρο της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, η οποία ουσιαστικά παραδέχθηκε πως οι μελέτες που έλεγαν πως τα εμβόλια θα εξαφανίσουν τον ιό ήταν λάθος!!!

Ειδικότερα ο κ. Παναγιωτόπουλος εξήγησε ότι από τις αρχές του φθινοπώρου δόθηκε το μήνυμα ότι «μπήκαμε σε κανονικότητα» χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά και ότι η διασπορά γίνεται μόνο από τους ανεμβολίαστους κάτι που όπως είπε «δεν στέκει επιστημονικά δυστυχώς».

«Ο υπερβολικός τονισμός ότι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο, δίνει την αίσθηση στους εμβολιασμούς ότι είναι προστατευμένοι», ανέφερε και πρόσθεσε ότι τα περί επιδημίας ανεμβολίαστων δεν ανταποκρίνονται στα επιστημονικά δεδομένα και πέταξε την δική του ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ:

«Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν μία τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί».

Μάλιστα ο δημοσιογράφος κ. Πορτοσάλτε έδειξε να συμφωνεί λέγοντας «αυξήθηκαν κάπως οι εμβολιασμοί».


https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/ypervomva-megatonon-gia-emvoliasmen/