GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γιατί αποβλήθηκε η Μαρία Μπίλλη από το περιφερειακό συμβούλιο

Προ ολίγου αποβλήθηκε  από την Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η κα Μαρία Μπίλλη από την παράταξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ...


Προ ολίγου αποβλήθηκε  από την Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η κα Μαρία Μπίλλη από την παράταξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νου Αγοραστού σε αγαστή συνεργασία με το ΚΚΕ και την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά , παράταξη του κ. Ντούρου.

Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία της, στην απεικονίζοταν στο βάθος ο Καπετάνιος Γρηγόρης Σούρλας.

«Η φοβική Νέα Δημοκρατία με απέβαλε κατ’εντολή ΚΚΕ.

Ο καπετάνιος Γρηγόρης Σούρλας και η ομάδα του ήταν ο άνθρωπος που σταμάτησε τα δόλια σχέδια του κίναιδου Θανάση Κλάρα ( Άρη Βελουχιώτη) ο οποίος σε συνεννόηση με τον Τίτο ήθελαν την Μακεδονία αποκομμένη από τον Εθνικό κορμό και τα σύνορα της Ελλάδος πάνω από τον Δομοκό.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Βασίλης Πινακάς μου ζήτησε να αποσύρω την φωτογραφία διότι αντέδρασαν οι Παρατάξεις που πρόσκεινται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΚΚ€ δίνοντας ένα περιθώριο 2’ να αποσύρω την φωτογραφία.

Εξήγησα στον κ.Πρόεδρο ότι η φωτογραφία και το υπόβαθρό της με εκφράζει απόλυτα και ότι δεν πρόκειται να την κατεβάσω διότι ο Καπετάνιος Γρηγόρης Σούρλας είναι ο ήρωας της Θεσσαλίας.

Τόνισα δε ότι η Παράταξή του άγεται και φέρεται από το ΚΚ€.

Δεν μπορεί να ανεγείρουν τεραστίων διαστάσεων Μνημείο στο Μεζούρλο για τους σφαγείς της Αριστεράς που αιμστοκύλισαν την Πατρίδα και να μην υπάρχει ανδριάντας ή Μνημείο για τον Γρηγόρη Σούρλα.»


ΠΗΓΗ.PineiosNews.gr