GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Απάντηση Κασιδιάρη σε Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης

Ο ελεύθερος ελληνικός λόγος μου, ακόμα και μέσα από τις χειρότερες φυλακές της Ελλάδος, έχει τρομοκρατήσει την κυβέρνηση και τα φερέφων...


Ο ελεύθερος ελληνικός λόγος μου, ακόμα και μέσα από τις χειρότερες φυλακές της Ελλάδος, έχει τρομοκρατήσει την κυβέρνηση και τα φερέφωνά της, που εισπράττουν εκατομμύρια από τις «λίστες Πέτσα» για να κατευθύνουν την κοινή γνώμη.

Νέα συκοφαντική επίθεση εξαπολύθηκε εις βάρος μου από την κρατική ΕΡΤ, το enikos.gr του Χατζηνικολάου, το in.gr του ΔΟΜ, το ifemerida.gr και μεγάλο αριθμό συστημικών ΜΜΕ.

Βάφτισαν αναιδώς τις πολιτικές τοποθετήσεις μου «διαγγέλματα μίσους».

Ο χαρακτηρισμός αυτός, εκτός από ψευδής, είναι και άκρως συκοφαντικός και υβριστικός και θα αντιμετωπιστεί αναλόγως με όλα τα νόμιμα μέσα. 

Έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι παραβιάζω τον Σωφρονιστικό Κώδικα, επειδή ασκώ τεκμηριωμένη κριτική στο Μητσοτάκη.

Αγνοούν ότι το Σύνταγμα προστατεύει την ελευθερία του λόγου και την ελεύθερη έκφραση και λειτουργία των πολιτικών κομμάτων.

Η άνοδος των εκλογικών ποσοστών του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, που έχω ιδρύσει νομίμως και με το οποίο θα επανεκλεγώ βουλευτής στις προσεχείς εκλογές, δεν μπορεί να περιοριστεί με απειλές και συκοφαντίες.

Σύμφωνα με διαρροές του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ του πρώην αρχηγού της ΚΝΕ, Θεοδωρικάκου, σκέφτονται να με τιμωρήσουν με την μεταγωγή μου σε άλλες φυλακές.

Βρίσκομαι, όμως, ήδη στις χειρότερες φυλακές της χώρας, άρα κάθε τέτοιο μέτρο μόνο απειλή δεν αποτελεί για εμένα.

Οι Νεοδημοκράτες είναι πλέον σε παροξυσμό. Πίστεψαν πως με την παράνομη και πολιτικά καθοδηγούμενη φυλάκισή μου θα με εξαφανίσουν από την πολιτική ζωή της χώρας.

Τελικά πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο.

Να κάνουν τη φωνή μου πιο δυνατή και κάθε πολιτική τοποθέτησή μου να απευθύνεται πλέον σε εκατοντάδες χιλιάδες συνέλληνες.

Υπό τις συνθήκες αυτές της ακραίας φίμωσης και της αντισυνταγματικής καταστολής, θα πορευθώ μέχρι τις εκλογές.

Εκεί θα δοθεί η τελική μάχη του ελεύθερου λόγου ενάντια στις δυνάμεις του πνευματικού σκότους και του ανθελληνισμού.

Θα νικήσουμε γιατί υπερασπιζόμαστε το δίκαιο, την αλήθεια και την Ελλάδα!

Ηλίας Κασιδιάρης,

Ιδρυτής Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ




.