GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κόλαση στην Ολλανδία: Επεισόδια με πυροβολισμούς και τραυματίες σε διαδήλωση στο Ρότερνταμ κατά των μέτρων

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Ρότερνταμ, σε διαδήλωση κατά των μέ...


Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Ρότερνταμ, σε διαδήλωση κατά των μέτρων για τον κορονοϊό στην Ολλανδία, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, το βράδυ της Παρασκευής (19.11.2021).

Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης να περιορίσει την είσοδο στους κλειστούς χώρους μόνο για όσους διαθέτουν «υγειονομικό διαβατήριο», το οποίο δείχνει αν έχουν εμβολιαστεί ή αν έχουν αναρρώσει από την Covid-19.



Στο χάος βυθίστηκε το Ρότερνταμ της Ολλανδίας με πυροβολισμούς και εκρήξεις, ενώ τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι συγκλονιστικά.

Οι αναταραχές ξέσπασαν κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων κατά των νέων περιορισμών για τον COVID-19, με την αστυνομία να πυροβολεί πολλές φορές στον αέρα (και στο ψαχνό) και δύο άτομα να τραυματίζονται, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της.

Διάφορες φωτιές άναψαν από τους διαδηλωτές, που έκαψαν ένα αστυνομικό αυτοκίνητο και εκτόξευσαν πυροτεχνήματα.

Οι διαδηλώσεις έγιναν κόντρα στην προτεινόμενη πολιτική 2G, η οποία ορίζει ότι μόνο άτομα που είτε έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν αναρρώσει από κορωνοϊό επιτρέπεται να παρευρίσκονται σε χώρους όπως μπαρ και εστιατόρια. Η προηγούμενη πολιτική, η λεγόμενη 3G, επέτρεπε επίσης σε όσους είχαν αρνητικό τεστ την ίδια πρόσβαση.


https://www.newsbreak.gr/