GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Παραλήρημα Γεωργιάδη: Ζητεί από την εστίαση να «τιμωρήσει» τους ανεμβολίαστους

Κάλεσε τους ανθρώπους της εστίασης να στραφούν κατά των ανεμβολίαστων! - Θα ήθελε rapid test και για την είσοδο στα σούπερ μάρκετ αλλά ...


Κάλεσε τους ανθρώπους της εστίασης να στραφούν κατά των ανεμβολίαστων! - Θα ήθελε rapid test και για την είσοδο στα σούπερ μάρκετ αλλά «υπάρχουν εμπόδια»

Διχαστικό λόγο χρησιμοποίησε γι' ακόμη μια φορά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς ζήτησε από τους επιχειρηματίες της εστίασης να «τιμωρήσουν» τους ανεμβολίαστους.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στην απόφαση των επιχειρηματιών εστίασης να κλείσουν τα καταστήματα τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας και θυμού απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης και είπε τα εξής:

«Αντιλαμβανόμαστε ότι στεναχωρήθηκαν για τα μέτρα. Αλλά η στεναχώρια τους δεν πρέπει να κατευθύνεται προς την κυβέρνηση που αναγκαστικά τα θέσπισε λόγω της πανδημίας, αλλά στους ανεμβολίαστους συμπολίτες τους που επιμένουν να υπάρχει πανδημία στην Ελλάδα με το να μην εμβολιάζονται».

Να θυμίσουμε εδώ πως το πρόσφατο παρελθόν ο Α.Γεωργιάδης είπε υποστηρίξει ότι οι σερβιτόροι πρέπει να πηγαίνουν στα σπίτια των ανεμβολίαστων και να τους πείσουν να εμβολιαστούν. 

«Δεν φταίει το γκαρσόνι. Το γκαρσόνι να πάει στο σπίτι που δεν εμβολιάζονται και να τους πει, εμβολιαστείτε επειδή χανόμαστε», είχε πει τότε.  

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε σήμερα και στην απαίτηση που έχουν οι καταστηματάρχες της εστίασης για ενίσχυση, γιατί αλλιώς θα βάλουν «λουκέτο» και τους χαρακτήρισε ως «αχάριστους». 

«Στην εστίαση δόθηκαν τεράστιοι πόροι, υπερδιπλάσιοι πόροι από άλλους κλάδους. Ακούγεται και λίγο σαν αχαριστία καθώς τα χρήματα που πήραν τα στερήθηκαν άλλοι κλάδοι όπως το λιανεμπόριο και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Η εστίασης είναι ο κλάδος ο οποίος τράβηξε όλο το «λούκι» σε όλα τα lockdown που επιβλήθηκαν (γιατί τα καταστήματα εστίασης, παρά το ντελίβερι, ουσιαστικά παρέμεναν κλειστά ακόμα και όταν το εμπόριο ήταν ανοιχτό) και δεν λείπει από κανένα περιοριστικό μέτρο που αποφασίζεται.

Και τα ακούει κι από πάνω επειδή ζητά βοήθεια κι επειδή διαμαρτύρεται που πρέπει να κάνει το χωροφύλακα που ελέγχει πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων…

Σε αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν, ο κ.Γεωργιάδης εξαπολύει επίθεση και χαρακτηρίζει την αγωνία τους και την έκκληση για στήριξη «αχαριστία» και τους καλεί να στραφούν κατά των ανεμβολίαστων!

πηγη