GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στέλεχος της Bayer: «Πριν από 2 χρόνια το 95% δεν θα δεχόταν μια γονιδιακή θεραπεία» - Με τον Covid-19 τα δέχονται όλα

«Γονιδιακή θεραπεία και κυτταρική θεραπεία τα εμβόλια για τον κορωνοϊό» παραδέχθηκε ο Stefan Oelrich Στο πως ο κόσμος πλέον δέχεται τα ...


«Γονιδιακή θεραπεία και κυτταρική θεραπεία τα εμβόλια για τον κορωνοϊό» παραδέχθηκε ο Stefan Oelrich

Στο πως ο κόσμος πλέον δέχεται τα πάντα, ακόμα και το να του εγχύσουν στο σώμα του μια γονιδιακή και κυτταρική θεραπεία, αναφέρθηκε ο Stefan Oelrich, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bayer AG.

Ο Stefan Oelric μίλησε σε συνέδριο για τα mRNA εμβόλια και υποστήριξε ότι πλέον λόγω του Covid-19 οι περισσότεροι πολίτες δέχθηκαν να εμβολιαστούν με αυτά τα σκευάσματα, κάτι που πριν από την πανδημία δεν θα το είχαν δεχθεί. 

Οι δηλώσεις του είναι τρομακτικές, αλλά συνάμα και ρεαλιστικές, καθώς τον τελευταίο 1,5 χρόνο η πλειοψηφία των πολιτών έχει δεχθεί απίστευτα πράγματα τα οποία πριν από 1,5 χρόνο δεν θα μπορούσε ούτε να σκεφτεί κάποιος, lockdown, πιστοποιητικά εμβολιασμού, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κτλ.

O Stefan Oelric είπε χαρακτηριστικά: «Τελικά τα εμβόλια mRNA είναι ένα παράδειγμα για την κυτταρική και γονιδιακή θεραπεία!

Πάντα λέω, ότι αν είχαμε κάνει μία δημοσκόπηση πριν από δύο χρόνια, αν θα ήταν διατεθειμένοι οι πολίτες να ακολουθήσουν μία γονιδιακή ή κυτταρική θεραπεία και να την εγχύσουν στο σώμα τους, πιθανώς θα είχαμε ένα ποσοστό άρνησης γύρω στο 95%».

πηγη