GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η επόμενη βουλή θα είναι 7κομματική

ΕΛΛΗΝΕΣ και Κασιδιάρης πλήττουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας Πλέον είναι γεγονός, που δεν μπορεί να αποκρύψει κανείς. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ και...


ΕΛΛΗΝΕΣ και Κασιδιάρης πλήττουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας

Πλέον είναι γεγονός, που δεν μπορεί να αποκρύψει κανείς.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι δυναμικά μέσα στην επόμενη Βουλή.

Σε νέο δημοσίευμα – αποκάλυψη προχώρησε η πολιτική/οικονομική ιστοσελίδα bankingnews, κατόπιν συνομιλίας με κορυφαίο δημοσκόπο, αποδεικνύοντας αυτό που λέμε εδώ και καιρό.

Ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει πετσοκόψει τα εκλογικά ποσοστά Μητσοτάκη και Βελόπουλου, εισέρχεται στη Βουλή, τρομοκρατεί το σύστημα η άνοδός μας και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σιγήσει η ελεύθερη ελληνική φωνή του Ηλία Κασιδιάρη.

Για του λόγου το αληθές:

«Η επόμενη βουλή θα είναι 7κομματική, δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία και η Νέα Δημοκρατία που θα είναι πρώτο κόμμα θα χρειαστεί να συγκυβερνήσει…. Με βάση τους τωρινούς πολιτικούς συσχετισμούς τα 6 κόμματα που απαρτίζουν την Βουλή σήμερα θα διατηρηθούν αλλά θα προστεθεί ακόμη ένα οι Έλληνες για την Πατρίδα του Ηλία Κασιδιάρη», αναφέρει στη αρχή η ανάρτηση της ιστοσελίδας.

Και συνέχισε: «Δημοσκοπικά, όπως αναφέρει έμπειρος δημοσκόπος στο bankingnews, το κόμμα που θα αξιολογούμε αλλά στατιστικά δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε γιατί δεν υπάρχει εκλογικό προηγούμενο είναι οι Έλληνες για την Πατρίδα του Ηλία Κασιδιάρη.

Μια μερίδα πολιτών ειδικά νέων είναι πολύ πιθανό να υποστηρίξει το κόμμα Έλληνες για την Πατρίδα που επί της ουσίας δεν συνδέεται με την Χρυσή Αυγή καθώς σε ποσοστό σχεδόν 90% αποτελείται από νέα πρόσωπα. 

Επίσης για τους οπαδούς του κόμματος του… η φυλάκιση του Κασιδάρη είναι πολιτική δίωξη και όχι ποινική καταδίκη».

Και καταλήγει: «Εάν εισέλθει στην Βουλή το Κόμμα Έλληνες για την Πατρίδα, δυνητικά το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη που από τα δεξιά της υστερεί καθώς… η πραγματική δεξιά ασφυκτιά εντός της Νέας Δημοκρατίας.

Είσοδος των Ελλήνων για την Πατρίδα θα πλήξει Νέα Δημοκρατία σε έδρες και Κόμμα Βελόπουλου σε ποσοστά.

Τα video που ανεβάζει στο YouTube έχουν μεγάλη απήχηση και προφανώς θα επιχειρήσουν να τον σιγήσουν με οποιαδήποτε τρόπο ώστε να τον εξαφανίσουν πολιτικά».

https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/597992/i-epomeni-vouli-tha-einai-7kommatiki-den-tha-yparxei-aftodynamia-kai-i-nd-tha-prepei-na-sygkyvernisei