GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κούγιας για Πέραμα: Να δημοσιεύσουν το ποινικό μητρώο του 20χρονου Ρομά και του πατέρα του

Ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση των επτά αστυνομικών στο περιστατικό με τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα με θύμα 20χρονο Ρομ...


Ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση των επτά αστυνομικών στο περιστατικό με τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα με θύμα 20χρονο Ρομά.

Για στοχοποίηση των επτά αστυνομικών που εμπλέκονται στη φονική καταδίωξη στο Πέραμα, αλλά και τη δική του, κάνει λόγο ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, καλώντας, μάλιστα, τους δικηγόρους της οικογένειας του θύματος να δημοσιεύσουν το ποινικό μητρώο τόσο του 20χρονου Ρομά όσο και του πατέρα του.

Όπως τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Κούγιας «τόσο αυτοί που εμφανιστήκαν στις συνεντεύξεις τύπου όσο και τα μέλη της οικογένειάς τους δεν έχουν αφήσει ούτε ένα σχεδόν έγκλημα του Ποινικού Κώδικα που να μην έχουν διαπράξει».

Αναφέρει ότι η στοχοποίηση των επτά αστυνομικών και η δική του γίνεται «από επικίνδυνους ανθρώπους που έχουν διαπράξει ανθρωποκτονίες, ληστείες, βιασμούς, εμπόριο ναρκωτικών ουσιών και κλοπές, χωρίς δυστυχώς να υπάρξει έστω και μια αντίδραση από την Εισαγγελία Αθηνών, από τους Δικηγορικούς Συλλόγους και από τις ενώσεις ποινικολόγων και μαχόμενων δικηγόρων».

Για τη δημοσιοποίηση του ποινικού μητρώου του θύματος και κυρίως του πατέρα του «αλλά και σχεδόν όλων των μελών της οικογενείας του, για να αντιληφθούν και οι πλέον δύσπιστοι πού θα χρησιμοποιείτο το κλεμμένο αυτοκίνητο του τίμια εργαζόμενου φτωχού Πακιστανού, και να αναδειχθεί η ακραία επικίνδυνη προσωπικότητα αυτών που τολμούν να δίνουν συνεντεύξεις τύπου».

Μάλιστα, αφήνει αιχμές για το ποινικό παρελθόν ενός εκ των προσώπων που εμφανίζεται στα ΜΜΕ σχετικά με «παράνομες υιοθεσίες και πωλήσεις βρεφών Ρομά στη βόρεια Ελλάδα».

Τέλος, καλεί να ζητηθεί η γνώμη και της πλειονότητας των «έντιμων Ρομά, που καθημερινά εργάζονται, στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και σπουδάζουν στα πανεπιστήμια» και τις οποίες όπως υποστηρίζει, τις δυσφημούν.

ΠΗΓΗ