GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πυρήνες του ISIS στην Αθήνα; Συνελήφθη τζιχαντιστής από το Ιράκ-Τρίτωσε σε λίγους μήνες

Σε όλα αυτά που μπορεί από κάποιους να χαρακτηριστούν μεμονωμένα περιστατικά υπάρχει και μια άλλη παράμετρος. Η διεθνής εικόνα της χώρας...

Σε όλα αυτά που μπορεί από κάποιους να χαρακτηριστούν μεμονωμένα περιστατικά υπάρχει και μια άλλη παράμετρος.

Η διεθνής εικόνα της χώρας

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η είδηση πως συνελήφθη 34χρονος στην Αθήνα για συμμετοχή στον ISIS.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος από το Ιράκ ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με την σύζυγό του και τα 4 παιδιά τους, συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δράση του στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας έχει ως εξής:

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021) συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS. 

Συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που παρασχέθηκαν από αλλοδαπές συνεργαζόμενες υπηρεσίες και σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη.

Πρωινές ώρες της 05/10/2021 θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται πως και τον Ιούλιο είχαμε έναν Μαροκινό που συνελήφθη στην Ελλάδα για τρομοκρατία. Κατάφερε να διαφύγει από τη Συρία σε περιοχές που ελέγχονται από το Daesh για να φτάσει στην ελληνική επικράτεια, με πλαστά έγγραφα.

Επίσης τον Αύγουστο είχαμε θρίλερ σε ξενοδοχείο της Αθήνας όταν συνελήφθη Αλγερινός που κατηγορείτο επίσης για τρομοκρατία

Σε όλα αυτά που μπορεί από κάποιους να χαρακτηριστούν μεμονωμένα περιστατικά υπάρχει και μια άλλη παράμετρος. Η διεθνής εικόνα της χώρας. Σε μια εποχή που τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη εμφανίζονται κατά κόρον από τους φονταμενταλιστές του Ισλάμ, δίνεται η εντύπωση πως και η Αθήνα “πάσχει” από την ασθένεια την ανασφάλειας!

Μπορεί χτυπήματα από τους ριζοσπάστες του Ισλάμ να μην είχαμε στην χώρα μας πλήν όμως οι τίτλοι στα διεθνή δελτία ειδήσεων που θα εμφανίζουν την Αθήνα ούτε λίγο ούτε πολύ να έχει τρομοκρατικό “πυρήνα” θα δίνουν εικόνα μιας πόλης την οποία απειλεί η τρομοκρατία και οι ξένοι αυτά τα λογίζουν πολύ.

πηγη