GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νεκρός βρέθηκε ο διευθυντής κλινικής Covid-19, Νίκος Γραμματικόπουλος

Ο 54χρονος γιατρός είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμα το απόγευμα της Τρίτης - Η οικογένειά του ανησύχησε, αφού καθυστερούσε ...


Ο 54χρονος γιατρός είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμα το απόγευμα της Τρίτης - Η οικογένειά του ανησύχησε, αφού καθυστερούσε να επιστρέψει

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας ο θάνατος του διευθυντή της κλινικής Covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Ο πνευμονολόγος Νίκος Γραμματικόπουλος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Καζάρμας, όπου βρισκόταν για κυνήγι.

Η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνιση του 54χρονου γιατρού το απόγευμα της Τρίτης, καθώς ο ίδιος δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του και δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό του και τελικά η σορός εντοπίστηκε πριν από μερικές ώρες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατροδικαστή, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής που θα αποκαλύψει τα ακριβή αίτια θανάτου του πνευμονολόγου.


πηγη