GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Φοβούνται τα υψηλά ποσοστά του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ»

Ακολουθεί ολόκληρη η παρέμβαση (μέσω επιστολής) του Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα για την παραβίαση των πολιτικών του ελευ...


Ακολουθεί ολόκληρη η παρέμβαση (μέσω επιστολής) του Ηλία Κασιδιάρη στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα για την παραβίαση των πολιτικών του ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το καθεστώς Μητσοτάκη:

«Το να λες την αλήθεια σε μία εποχή παγκόσμιου ψεύδους, είναι και πράξη επαναστατική».

Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος σε ολόκληρη την Ευρώπη που με επίσημη απόφαση στερούμαι βίαια το δικαίωμα στην επικοινωνία, γεγονός που παραβιάζει κατάφωρα όχι μόνο το Σύνταγμα των Ελλήνων, αλλά και τη Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Βιώνω στην κυριολεξία όσα περιγράφει ο αριστερός συγγραφέας Τζορτζ Όργουελ στο περίφημο έργο του «1984», όπου το μάτι του Μεγάλου Αδερφού παρακολουθεί κάθε κίνηση των πολιτών και παρεμβαίνει με δυνάμεις καταστολής όταν οι πράξεις, ακόμα και οι σκέψεις τους, δεν είναι αρεστές στο κατεστημένο.

Αν θεωρείτε πως υπερβάλλω, δείτε τι αναφέρει επί λέξει η πρωτοφανής στα ευρωπαϊκά χρονικά απόφαση που μου κοινοποιήθηκε από το συμβούλιο της φυλακής: «Το Συμβούλιο αποφασίζει τον έλεγχο του κρατουμένου Κασιδιάρη Ηλία του Παναγιώτη κατά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε παρατυπία (συνομιλίες εκτός προσωπικών-οικογενειακών θεμάτων ή με άλλα πρόσωπα πλην συγγενών ή δικηγόρων) θα διακόπτεται άμεσα η επικοινωνία και θα ασκείται ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος».

Με απλά λόγια το μάτι του Μεγάλου Αδερφού βλέπει και καταγράφει κάθε μου λέξη και αν κάτι που λέω δεν αρέσει στο σύστημα εξουσίας, το τηλέφωνο κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού.

Έπειτα παρεμβαίνουν τα ΜΑΤ, όπως έγινε κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και περνάω πειθαρχικό, όπως συμβαίνει με τους κρατούμενους που διακινούν ναρκωτικά και έχουν μαχαίρια μέσα στις φυλακές.

Αυτά τα πρωτάκουστα και τραυματικά για το Πολίτευμά μας γεγονότα, έλαβαν χώρα αμέσως μετά τη μεγάλη δημοσκοπική άνοδο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Το κόμμα, που έχω ιδρύσει νομίμως και με το οποίο θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής στις προσεχείς εκλογές, καταγράφεται πλέον ως ανερχόμενη πολιτική δύναμη. 

Όλες οι μετρήσεις ΟΛΩΝ των μεγάλων εταιρειών δημοσκοπήσεων συμφωνούν πως το κόμμα έχει δυναμική εισόδου στη Βουλή, γεγονός που θα ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες και προφανώς θα στερήσει την αυτοδυναμία από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που οι πολιτικοί μου αντίπαλοι αποφάσισαν να παραβιάσουν κάθε έννοια Συνταγματικής Νομιμότητας και να εργαλειοποιήσουν νευραλγικές υπηρεσίες του κράτους για να προωθήσουν τα βρώμικα πολιτικά τους σχέδια.

Στην ουσία έριξαν λευκή πετσέτα καθώς ομολόγησαν πως είναι μηδαμινοί και ανίκανοι να με αντιμετωπίσουν πολιτικά.

Η ιστορία, όμως, έχει διδάξει πως μια Ιδέα που διώκεται και πλήττεται παράνομα από την εξουσία, αντί να περιοριστεί, ενισχύεται και στο τέλος κυριαρχεί.

Η Ιδέα που υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις και δεν υποτάσσεται σε κανένα αυταρχικό μέτρο και καμία επιχείρηση καταστολής είναι η Ελλάδα.

Έχω κινήσει ήδη όλες τις νόμιμες διαδικασίες και μία πολύ ικανή ομάδα έμπειρων νομικών παραστατών αντιμετωπίζει με ένδικα μέσα τη νέα αντισυνταγματική εκτροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Είμαι βέβαιος πως και αυτήν την φορά θα ανατρέψουμε τις μεθοδεύσεις τους και θα περιφρουρήσουμε τα ατομικά και πολιτικά μας δικαιώματα.

Ξεχνούν οι πραγματικοί εχθροί της ελευθερίας πως το Σύνταγμα μου παρέχει πλήρη πολιτικά δικαιώματα και πρωτίστως το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, το οποίο ουδέποτε εστερήθη. Με απλά λόγια ό,τι και να κάνουν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές και θα επανεκλεγώ Βουλευτής ακόμα και μέσα από τη φυλακή.

Στη Δημοκρατία ο λαός αποφασίζει ποιος θα τον εκπροσωπεί. Δεν το αποφασίζει ο Μητσοτάκης, ο Βορίδης, ο Θεοδωρικάκος και οι λοιποί κομματικοί εγκάθετοι της ΝΔ. Με τις τελευταίες σπασμωδικές τους κινήσεις κατάφεραν να αποδείξουν ακόμα στους αδαείς πως αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί της Δημοκρατίας, καθώς οι πράξεις τους αποτελούν ευθεία απειλή για το Πολίτευμα.

Σχέδιο παραπληροφόρησης και συκοφάντησης

Υπενθυμίζω στους κακόβουλους κυβερνώντες πως η παράνομη καταδίκη μου, την οποία οργάνωσαν υπουργοί μαζί με μία δράκα επίορκων δικαστικών έχει αμφισβητηθεί εντόνως και επισήμως από ανώτατους λειτουργούς της δικαιοσύνης.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ως εισηγητής Εφέτης του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου τεκμηρίωσε την 80σέλιδη πρότασή του πως δεν έπρεπε να έχω παραπεμφθεί καν σε δίκη και ακύρωσε όλες τις εις βάρος μου κατηγορίες. 

Ενώ, η Εισαγγελέας της έδρας και νυν αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου με την 8ωρη αγόρευσή της και την ιστορική της πρόταση διέλυσε οριστικά το σαθρό και στημένο κατηγορητήριο, αποδεικνύοντας πως είμαι αθώος και ταυτόχρονα θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας. 

Αυτές τις αλήθειες απέκρυψαν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ εξαπολύοντας μύδρους ψευδών και συκοφαντιών με έναν και μοναδικό σκοπό: Να περιορίσουν την άνοδο των εκλογικών ποσοστών του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, που αποτελεί σήμερα τη μόνη δύναμη εθνικής αντιπολίτευσης.

Το τελευταίο τους εφεύρημα για τον περιορισμό της δυναμικής μας έγινε ορατό τις τελευταίες ημέρες στα δελτία ειδήσεων.

Σε όλα τα κανάλια, που πληρώθηκαν αδρά από τις λίστες Πέτσα, κυριάρχησε το ίδιο σχέδιο αισχρής παραπληροφόρησης. Απέκρυψαν ύπουλα και οργανωμένα την κομματική μου ταυτότητα και την ίδρυση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Διέδωσαν ψευδώς ότι παραμένω σε κόμμα, που αποχώρησα πριν από ενάμιση χρόνο.

Προσπάθησαν να δημιουργήσουν σύγχυση στο εκλογικό σώμα, νομίζοντας πως έτσι θα υφαρπάξουν μερικές ψήφους.

Ακολούθησαν πιστά και με δουλοπρέπεια τη ρητή εντολή Μητσοτάκη να μην γίνει καμία αναφορά στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, που απειλεί την αυτοδυναμία του. Το ψέμα τους, όμως, έχει κοντά πόδια και τα σχέδιά τους έχουν ανατραπεί από τους χιλιάδες Έλληνες που στηρίζουν την προσπάθειά μας.

Αυτήν την στιγμή στη βάση της ελληνικής κοινωνίας έχει δημιουργηθεί ένα πανίσχυρο ρεύμα σκεπτόμενων πολιτών.

Οι πολίτες αυτοί είναι πατριώτες, αντισυστημικοί και σκεπτικιστές απέναντι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και παρότι προέρχονται από τη δεξιά αντιπαθούν σφόδρα τον Μητσοτάκη.

Πρόκειται για ένα πολύ υψηλό ποσοστό ψηφοφόρων που μπορεί να αγγίζει και το 30% του εκλογικού σώματος.

Μία μεγάλη μάζα των συγκεκριμένων ψηφοφόρων βλέπει θετικά το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Αρκετοί δεν μας γνωρίζουν ακόμα και υπάρχει κίνδυνος για το σύστημα, αν μας γνωρίσουν, να συμπορευτούν μαζί μας. Έτσι, προσπαθούν να μας σταματήσουν με βίαιες και αντιδημοκρατικές πρακτικές και μεθοδεύσεις.

Θα αποτύχουν, όμως, γιατί στο τέλος νικάει πάντα η αλήθεια.

Στο τέλος πάντα θριαμβεύει η Ελλάδα!

Ηλίας Κασιδιάρης

Φυλακές υψίστης ασφαλείας


.