GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος και η Νίνα Φλορ παντρεύονται αύριο στη Μητρόπολη Αθηνών

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στη Μητρόπολη Αθηνών για τον γάμο του Πρίγκιπα Φίλιππου γιού του πρώην  βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίν...


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στη Μητρόπολη Αθηνών για τον γάμο του Πρίγκιπα Φίλιππου γιού του πρώην  βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου και της Νίνα Φλορ, κόρη Ελβετού δισεκατομμυριούχου, που θα τελεστεί στον ναό αύριο Σάββατο στις 17:00.

Το ζευγάρι που παντρεύεται για τρίτη φορά, καθώς έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο τελετές, βρέθηκε στη Μητρόπολη για να επιβλέψει τις προετοιμασίες.

Μαζί τους ήταν και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, με την Άννα Μαρία και τα παιδιά Αλεξία και Νικόλαο.

Στο μυστήριο θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, την ευλογία του οποίου έλαβαν η μελλόνυμφοι στην Αρχιεπισκοπή.

Σύμφωνα με όσε μετέδωσε η εκπομπή TLive του Alpha, στον γάμο θα βρίσκονται περίπου 100 καλεσμένοι, ενώ ανάμεσα σε αυτούς θα είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αλλά και ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί pre wedding πάρτι στη λίμνη Βουλιαγμένης στις 20.30, ενώ την Κυριακή το ζευγάρι θα παραθέσει δείπνο σε στενούς συγγενείς και άλλους καλεσμένους.

Το ζευγάρι παντρεύεται για τρίτη φορά, καθώς έχει ήδη κάνει έναν πολιτικό γάμο στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας το Δεκέμβριο του 2020, αλλά και ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι στο Cambridge της Βρετανίας.


πηγη