GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Ναζιστές» οι ανεμβολίαστοι! - Άνευ προηγουμένου ρατσιστικό παραλήρημα από τον Ναυπάκτου Ιερόθεο (βίντεο)

Αυτό που ζήτησε ξεπερνά ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Όλα δείχνουν πως οι ιερείς συναγωνίζονται τους τηλε-ειδικούς στο ποιος θα πει τον χειρότερο χαρακτηρισ...


Αυτό που ζήτησε ξεπερνά ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ

Όλα δείχνουν πως οι ιερείς συναγωνίζονται τους τηλε-ειδικούς στο ποιος θα πει τον χειρότερο χαρακτηρισμό για τους ανεμβολίαστους.

Την ώρα που ο εξαναγκαστικός εμβολιασμός παραπέμπει στα πειράματα των Ναζί, ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος, πριν μερικές μέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στην Λαμία, ταύτισε όσους αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο με τους ναζιστές.

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα βλέπουμε συνεχώς να κυριαρχούν οι ναζιστικές νοοτροπίες.

Οι ναζιστικές θεωρίες συνδέονται με τον αντιεμβολιασμό.

Και συνδέονται γιατί απλούστατα η θεωρία του Νίτσε (;;;;) και του Χίτλερ είναι να εξαφανιστούν όλα τα αδύνατα στοιχεία μέσα στην κοινωνία και να υπάρξουν υγιείς άνθρωποι, η λεγόμενη Αρία Φυλή.

Οπότε δεν χρειάζονται εμβόλια, να έρχονται οι αρρώστιες και να εξαφανίζονται οι άνθρωποι για να παραμείνουν οι υγιείς τελικά.

Αυτό μια ελεύθερη Πολιτεία, μια ελεύθερη κυβέρνηση και μια δημοκρατία δεν το επιτρέπει. Να είμαστε ελεύθεροι πολίτες απαλλαγμένοι από νοοτροπίες ναζιστικές και φασιστικές (σ.σ. Να διωχθούν δηλαδή οι ανεμβολίαστοι ως ναζί και φασίστες;;;; ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ;;;;). Αμήν!»

Δείτε:

el.gr