GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Μετά το "πνιγμένο" λεωφορείο στην Αθήνα, ένα δεύτερο άνοιξε η άσφαλτος και το κατάπιε

Το τουριστικό λεωφορείο - που χρησιμοποιείται από την «Ελληνικά Πετρέλαια» για τη μεταφορά εργαζομένων στα είχε σταματήσει επί της Εθνι...


Το τουριστικό λεωφορείο - που χρησιμοποιείται από την «Ελληνικά Πετρέλαια» για τη μεταφορά εργαζομένων στα είχε σταματήσει επί της Εθνικής Αντιστάσεως προκειμένου να επιβιβαστούν εργαζόμενοι, όταν… άνοιξε ο δρόμος και «κατάπιε» το μπροστινό μέρος

Τον τρόμο έζησαν εργαζόμενοι οι οποίοι πήγαιναν το πρωί στη δουλειά τους στην Θεσσαλονίκη, καθώς το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν… βούλιαξε στα νερά και στην τάφρο που άνοιξε! 

Το τουριστικό λεωφορείο - που χρησιμοποιείται από την «Ελληνικά Πετρέλαια» για τη μεταφορά εργαζομένων στα είχε σταματήσει επί της Εθνικής Αντιστάσεως προκειμένου να επιβιβαστούν εργαζόμενοι, όταν… άνοιξε ο δρόμος και «κατάπιε» το μπροστινό μέρος.

Στο λεωφορείο επέβαιναν, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, περίπου 20 εργαζόμενοι οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί αλλά δεν γνώριζαν την έκταση της λακκούβας η οποία δημιουργήθηκε στο σημείο.

Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε το Open


πηγη